Kavli matpakketips

Familiens inspirerende matpakker

24.02.17

I fjorårets Matpakkeduell med Kavli smøreoster oppfordret vi alle til å dele bilder av matpakkeinspirasjon.
Vinneren har sammen med sin gode venn og faste bloggpartner laget enda flere oppskrifter og tips.
Med andre ord - det er tid for turmat.

Quesedilla med Kavli smøreost

24.02.17

Her har du en middag som faktisk tar under fem minutter å forberede. Perfekt for de dagene alle må snu i døren før nye aktiviteter venter. Den er dessuten så enkel å lage at de litt større barna fint kan lage den selv. I tillegg er det skikkelig snadder!

Pinnebrød med Kavli smøreost

24.02.17

Grillpølser med pinnebrød stekt på bål er populær turmat. Noen ganger føles det imidlertid godt å servere barna noe annet enn pølser hver gang man skal på tur. Hvorfor ikke prøve å tilsette smøreost i deigen for ekstra saftige brød? Utrolig enkelt og utrolig godt. Om barna liker det? Ja!

Kavli pizzasnurrer

24.02.17

Har du prøvd smøreost i pizzasnurrene? Smøreosten er en fullgod erstatning for tomatsausen og gir snurrene en mildere og rundere smak.

Kavli matpakkespyd

24.02.17

Gjør den tradisjonelle matpakken litt mer spennende. Del opp smurte brødskiver i mindre biter og fest dem på spyd får du kjapt et sunt og godt matpakkespyd – og en svært fornøyd nistemottaker!

Kavli matpakkerull

31.08.17

En lefserull eller populært kalt wrap er både fin å holde i, enkel å spise og kan fylles med så utrolig mye godt sammen med Kavli smøreost.

Horn fylt med Kavli smøreost

24.02.17

De dagene barna får med seg fylte horn med Kavli smøreost i barnehagen er matboksen uten unntak tom. Hvis du legger inn en bakedag i ny og ne og fyller opp fryseren med disse er du reddet de dagene det er slunkent med brød og pålegg hjemme.

Blingser med smøreost fra Kavli

24.01.17

Når familien skal på lange bilturer er det lett å tenke at det er deilig å  ikke stresse med matpakker, men heller kjøpe noe langs veien. Men det er faktisk veldig sjelden deilig å kjøpe noe langs veien. Utvalget er ofte relativt dårlig, dyrt og usunt. Hjemmelagde blingser med smøreost fra Kavli er perfekt til turen.