Familiens inspirerende matpakker

Familiens inspirerende matpakker

24. feb. 2017

I fjorårets Matpakkeduell med Kavli smøreoster oppfordret vi alle til å dele bilder av matpakkeinspirasjon.
Vinneren har sammen med sin gode venn og faste bloggpartner laget enda flere oppskrifter og tips.
Med andre ord - det er tid for turmat.

Småbarnsmødrene Mette Marit og Kamilla elsker å lage god mat og har bokhyllene og nattbordet fullt av kokebøker og matblader. Etter at de begge fikk barn har de vært innstilt på at de skal fortsette å lage god, sunn og variert mat, at de små ikke alltid liker det vi voksne liker.
For dem handler det om å gjøre maten de selv liker mer barnevennlig, andre ganger lar de barna bestemme det de liker best, og gjør det de kan for å gjøre den maten spennende og interessant også for de voksne.

Vi har fått dem til å inspirere til å bruke Kavli smøreoster både på tur, i matpakken og ved kjøkkenbordet. Les deres tips og oppskrifter før din neste utflukt. Eller del dine egne tur- eller matpakkebilder med Kavli og delta i vinterkonkurransen til Kavli og vinn Hamax-kjelke fra Kavli.

Mette Mari er utdannet sykepleier og har arbeidet nå Bærum sykehus. Hun er gift med Stein og mamma til Anna Alba (4) og Hennie (2 år). Kamilla er utdannet journalist og manusforfatter og arbeider hovedsakelig med manus til spillefilm. Hun er samboer med Per og mamma til Mattis (4). 

DELTA I KAVLI VINTERKONKURRANSE