Kontakt oss

Kontakt oss

Kontaktinformasjon

Vi er alltid åpen for dialog, og håper du vil ta kontakt hvis du har spørsmål, ros, ris eller et tips å dele med oss. Skriv for eksempel inn til oss via kontaktskjemaet på siden, eller ring oss på telefon. Du kan alltid nå oss via sosiale medier også.  

Forbrukertelefon:
800 30 338

Sentralbord:
55 10 00 00

Besøksadresse:
Sandbrekkeveien 91
5225 Nesttun

Postadresse:
O. Kavli AS PB 7360
5020 Bergen

Send melding

Vanlige spørsmål

Kavli er en matvaregruppe eid av en stiftelse, det såkalte Kavlifondet. Stiftelsen er eneeier av Kavli-konsernet og utbyttet fra selskapet går til Kavlifondet. Stiftelsen formål er å støtte humanitær bistand, vitenskap og kultur. Hvert år bevilger stiftelsen midler til ulike prosjekter innen de nevnte områdene. Tildelingen gjøres av styret i Kavlifondet og er helt uavhengig av konsernets øvrige virksomhet. Mer informasjon: www.kavlifondet.no

Navnet kommer fra Kavlikonsernets grunnlegger Olav Kavli (1872-1958). Han grunnla O. Kavli AS i Bergen i 1894, og var gründeren som var den første i verden som klarte å lage smøreost med god holdbarhet

O Kavli AS er et norsk selskap som har produksjon både i Norge og i utlandet. På Midtun i Bergen produserer vi smøreost og kaviar.

Det er flere faktorer som kan påvirke holdbarheten etter åpning. Dette kan være temperatur i kjøleskapet, hvor lenge pakningen står fremme, om den er utsatt for sollys, osv. Det er alltid best å se, lukte og smake på produktet for å fastslå om det er spiselig eller ikke. Om det ser bra ut og lukter og smaker godt, er det greit å spise.