Aktuelt

Aktuelt

Nyheter fra Kavli 2024

Det du gjør hver dag, er med på å gi noen andre en bedre hverdag! Det er fordi hele overskuddet deles ut til gode formål, og det har det blitt siden 1962. Nå kommer vårens nyheter fra Kavli straks i butikk! 

Tre lette tips til sunnere snacks

Skikkelig god snacks trenger ikke være usunt og det trenger heller ikke være vanskelig å lage. Her er våre forslag til sunnere snacks, som du raskt og enkelt ordner med ingredienser som du sikkert har liggende hjemme allerede. Noen er fine å nyte alene, mens andre er perfekt hvis du får gjester. 

Kan gravide spise Kavli smøreost?

Svaret på det spørsmålet er kort og godt: Ja, alle Kavli sine smøreoster er helt trygg å spise som gravid – uansett om de inneholder blåmuggost, spekeskinke, eller andre ingredienser som man kan bli anbefalt å holde seg unna som gravid.

Lekende lett turmat med MagerOst

24.06.20

Er du en av dem som skal bruke sommerferien til å utforske vakker norsk natur? Da kommer våre tips til smakfull og proteinrik turmat med MagerOst godt med. Disse får garantert plass i tursekken - gang på gang!

Hverdagsgodhet i koronakrisen

02.04.20

Har du hørt om godhetsappen Goodify? Som en slags «AirBnb for frivillighet» er teknologien deres med på å hjelpe mennesker i hverdagen – også i Koronakrisen.

Blant fjorårets ansattgavemottakere var Unge LEVE. I år deles 3 millioner kroner mellom åtte organisasjoner stemt frem av de ansatte i Kavli.

Åtte gode formål får tidlig julegave fra Kavli

19.11.19

Har du hørt om ansattgaven i Kavli? Fordi vi eies av Kavlifondet deler vi ut hele overskuddet til gode formål. En del av dette er den årlige ansattgaven på tre millioner, som Kavlis medarbeidere tildeler organisasjoner de selv har stemt frem.

Ingunn Vårdal (t.v.) og Grete Moberg er stolte representanter for Kavli på International Food Contest i Herning, 2019

Kavli med i internasjonal matkonkurranse

30.09.19

Med ni smakfulle smøreoster i kofferten deltar Ingunn Vårdal, produktutvikler i Kavli, på Herningmessen i starten av oktober. Den internasjonale konkurransen har over 1200 påmeldte meieriprodukter og 150 smaksdommere. – Det ligger masse håndverk bak en smøreost fra Kavli, sier Vårdal.

Møt 70-åringen som er norges største HaPå-fan!

20.08.19

I likhet med favorittpålegget hans siden barnsben, er Torbjørn Rødstøl 70-årsjubilant i år. Raumas tidligere ordfører har et nærmest ikonisk forhold til HaPå, noe som har ført til flere gøyale overraskelser gjennom årene. Vi tok en prat med Torbjørn etter feiringen!

En smilende ung jente pakker matpakken sin til skoledagen. Hun holder en tube med Kavli BaconOst, som får plass i matboksen.

5 enkle matpakketips til skolestart!

14.08.19

Snart skolestart og matpakke på matpakke skal smøres gjennom høsten. Poden er superkresen og vil kun ha syltetøy på skiven, 7-åringen er matlei og kommer hjem med full matboks hver dag, og tidsklemmen sluker ethvert kreativt forsøk. Gjenkjennelig?

Kavli-ansatte deler ut 3 millioner til jul

05.12.18

Hvert år deler medarbeiderne i Kavli og Q-Meieriene ut midler fra eier Kavlifondet til gode formål. 3 millioner fordeles i år mellom seks organisasjoner som de ansatte selv har stemt frem. Halvparten av disse har fokus på unges psykiske helse.  

Dette skal TV-aksjonsmidlene gå til

30.11.18

Gjennom deltakelse i TV-aksjonen har vi i Kavli blitt bedre kjent med Kirkens Bymisjon og deres arbeid for et varmere samfunn. Givergleden har vært enorm og det går mot innsamlingsrekord! Her er bare noen av prosjektene det satses på fremover. 

TV-aksjonen

Kavli støtter TV-aksjonen 2018

27.09.18

Kavli er til for andre! Alt overskuddet vårt gis hvert år til gode formål for å skape en bedre verden. Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et vamere samfunn går hånd i hånd med våre verdier. Derfor støtter vi TV-aksjonen 2018. 

Barnas Matfestival: Stor matglede, små matmonser

04.09.18

Fredag 31.08 til søndag 02.09 gikk familievennlige Bergen Matfestival av stabelen på Festningen, og i kjent Bergensstil fikk vi oppleve knallvær og folkefest. Kavli var med da en haug med minikokker fikk teste seg på kjøkkenet. 

Vinn skipakke

Delta i vår konkurranse om å vinne en skipakke til en verdi av 20 000,- (Konkurransen er avsluttet, og vinneren er kontaktet)