Aktuelt

Aktuelt

Husker du denne påleggsklassikeren? Nå er den tilbake!

Visste du at det var en nordmann som stod bak oppskriften på verdens første langtidsholdbare smelteost? Nesten 100 år etter at gründer Olav Kavli kickstartet sitt norske osteeventyr, relanserer Kavli den verdensberømte klassikeren Primulaosten.

Tid for matpakke: Vi sammenligner tre typiske nister for deg

Hverdagen er her igjen og nye matpakkebehov står for døren. Lurer du på hvordan du kan lage næringsrike matpakker? For å gjøre det lett for deg, har vi sammenlignet matpakker som du kjapt kan lage hjemme. 

Lekende lett turmat med MagerOst

24.06.20

Er du en av dem som skal bruke sommerferien til å utforske vakker norsk natur? Da kommer våre tips til smakfull og proteinrik turmat med MagerOst godt med. Disse får garantert plass i tursekken - gang på gang!

Nå kan du få dele Kavlis overskudd med din lokale hjertesak

12.06.20

I samarbeid med dagligvarebutikker over hele landet skal Kavli i 2020 dele ut 300.000 kroner til lokale idrettslag, foreninger og ildsjeler. Nå kan alle nominere lokale hjertesaker som betyr noe i sitt nærmiljø.

1 million fra Kavli til Matsentralen Vestland i 2020

11.06.20

Hele overskuddet fra Kavli-produkter deles ut til gode formål som Matsentralen. I en tid der stadig flere i Norge trenger mathjelp, gjør midlene fra Kavli det mulig å sikre videre drift av Matsentralen.

Midlertidig endring av enkelte tuber

07.04.20

Er du glad i Kavli MagerOst? Da vil du kanskje legge merke til noen endringer på enkelte tuber i tiden fremover.

Hverdagsgodhet i koronakrisen

02.04.20

Har du hørt om godhetsappen Goodify? Som en slags «AirBnb for frivillighet» er teknologien deres med på å hjelpe mennesker i hverdagen – også i Koronakrisen.

Stolthet og dugnadsånd når denne gjengen lager smøreost

24.03.20

Til tross for en krevende tid holdes ostehjulene i gang på Kavli-fabrikken i Bergen. I Kavli har vi mange dedikerte lagspillere som hver eneste dag gir det lille ekstra for at matvarene skal finne vei hjem til deg. Her får du møte noen av dem.

Porsjonsomeletter med Kavli MagerOst Pesto i muffinsformer

Tre lette lunsjretter med deilig MagerOst

14.01.20

I dag serverer vi en neve med januar-inspirasjon til deg som er på jakt etter rask, sunn og smakfull lunsjmat.

Blant fjorårets ansattgavemottakere var Unge LEVE. I år deles 3 millioner kroner mellom åtte organisasjoner stemt frem av de ansatte i Kavli.

Åtte gode formål får tidlig julegave fra Kavli

19.11.19

Har du hørt om ansattgaven i Kavli? Fordi vi eies av Kavlifondet deler vi ut hele overskuddet til gode formål. En del av dette er den årlige ansattgaven på tre millioner, som Kavlis medarbeidere tildeler organisasjoner de selv har stemt frem.

Ingunn Vårdal (t.v.) og Grete Moberg er stolte representanter for Kavli på International Food Contest i Herning, 2019

Kavli med i internasjonal matkonkurranse

30.09.19

Med ni smakfulle smøreoster i kofferten deltar Ingunn Vårdal, produktutvikler i Kavli, på Herningmessen i starten av oktober. Den internasjonale konkurransen har over 1200 påmeldte meieriprodukter og 150 smaksdommere. – Det ligger masse håndverk bak en smøreost fra Kavli, sier Vårdal.

Møt 70-åringen som er norges største HaPå-fan!

20.08.19

I likhet med favorittpålegget hans siden barnsben, er Torbjørn Rødstøl 70-årsjubilant i år. Raumas tidligere ordfører har et nærmest ikonisk forhold til HaPå – noe som har ført til gøyale overraskelser opp gjennom årene. Vi tok en prat med Torbjørn etter 70-årsfeiringen!

5 enkle matpakketips til skolestart!

14.08.19

Snart skolestart og matpakke på matpakke skal smøres gjennom høsten. Poden er superkresen og vil kun ha syltetøy på skiven, 7-åringen er matlei og kommer hjem med full matboks hver dag, og tidsklemmen sluker ethvert kreativt forsøk. Gjenkjennelig?

4 dipper som gir sommermaten det lille ekstra

30.07.19

Trenger du smaksinspirasjon til ferien, grillfesten, eller hverdagskosen? Disse deilige dippene med Kavli Ekte Majones passer ypperlig til (sen)sommerens måltider!

Derfor bør du spise mer havre og rug i hverdagen

07.06.19

KORNI® Flatbrød, KORNI® Rugkjeks og Sibas havrekjeks er gode hverdagsvalg når du trenger variasjon til brødmaten. Produktene er grove og inneholder rug som gir økt inntak av fiber. 

Lanserer flere smøremyke nyheter i februar

18.02.19

Proteinrike MagerOst får ny italienskinspirert pestosmak, mens Kavli Favoritter på tube forsterkes med en klassisk smakskombinasjon, PaprikaOst, ønsket frem av forbrukerne! 

Kavli-ansatte deler ut 3 millioner til jul

05.12.18

Hvert år deler medarbeiderne i Kavli og Q-Meieriene ut midler fra eier Kavlifondet til gode formål. 3 millioner fordeles i år mellom seks organisasjoner som de ansatte selv har stemt frem. Halvparten av disse har fokus på unges psykiske helse.  

Dette skal TV-aksjonsmidlene gå til

30.11.18

Gjennom deltakelse i TV-aksjonen har vi i Kavli blitt bedre kjent med Kirkens Bymisjon og deres arbeid for et varmere samfunn. Givergleden har vært enorm og det går mot innsamlingsrekord! Her er bare noen av prosjektene det satses på fremover. 

TV-aksjonen

Kavli støtter TV-aksjonen 2018

27.09.18

Kavli er til for andre! Alt overskuddet vårt gis hvert år til gode formål for å skape en bedre verden. Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et vamere samfunn går hånd i hånd med våre verdier. Derfor støtter vi TV-aksjonen 2018. 

Barnas Matfestival: Stor matglede, små matmonser

04.09.18

Fredag 31.08 til søndag 02.09 gikk familievennlige Bergen Matfestival av stabelen på Festningen, og i kjent Bergensstil fikk vi oppleve knallvær og folkefest. Kavli var med da en haug med minikokker fikk teste seg på kjøkkenet. 

Høstens spennende produktnyheter

03.09.18

Sibas havrekjeks lanseres i porsjonspakning, BaconOst på tube kommer i matboksvariant og trendy plantebasert merke treffer hyllene. 

Rask og næringsrik middag? Prøv Kavlionara!

16.08.18

Tre ingredienser - Kavli BaconOst Beger, pasta og Q-Melk - er alt du trenger for å diske opp en rask og god hverdags-carbonara, som husets småtasser vil elske.