Kavli pizzasnurrer

Kavli pizzasnurrer

24. feb. 2017

Har du prøvd smøreost i pizzasnurrene? Smøreosten er en fullgod erstatning for tomatsausen og gir snurrene en mildere og rundere smak.

Til ca 24 eller 32 små pizzasnurrer trenger du:

350 gram hvetemel
75 gram sammalt hvete, finmalt
3 dl melk
1 egg
30 gram temperert meierismør
0, 5 ts salt
0, 25 gram fersk gjær ( eller en halv pose tørrgjær)
evt melk eller egg til pensling

Fyll: 

100 g Kavli Baconost (litt over 1/2 tube)
100 gram revet parmesan
4 skiver spekeskinke i små biter
oregano
evt annet ønsket fyll

Slik gjør du:

Bland alle de tørre ingrediensene. Ha i den lunkne melken. Bruker du fersk gjær rører du dette ut i melken før den tilsettes de tørre ingrediensene. Ha tilslutt i egget og det tempererte smøret. Elt dette i en kjøkkenmaskin med eltekrok i ca 15 minutter. Dekk så bakebollen med plast og la den heve på et lunt sted i ca 1 time.

Del så deigen i to. Kjevl deretter ut til et rektangel. Smør Kavli BaconOst over deigen. Ha så over revet parmesan og spekeskinke i biter  før du til sist drysser over tørket oregano. Rull sammen til en pølse og skjær hver av de to pølsene i 12 deler.

Stekes på 210 grader i ca 12-13 minutter. Avkjøl på rist.

Tips:

Lurer du på når man spiser pizzasnurrer? Vi spiser det hele tiden. Både når vi skal i svømmehallen eller på skøytebanen rett etter barnehagen, når barna skal ha noe godt foran Barne-TV eller de dagene nisten bare skal være litt ekstra god. Det er derfor like populært hver gang man kommer på at man har en pose med snurrer liggende i fryseren som kan tas opp og  varmes ved behov.   

FLERE TUR- OG MATPAKKETIPS MED KAVLI SMØREOST

DELTA I KAVLI VINTERKONKURRANSE