Tortillalefse med MagerOst Jalapeño og ananassalsa

Lett
Sunt og godt

Lefser med MagerOst Jalapeño og ananassalsa lager du lett. De er friske og fine til lunsj, og fungerer også godt som turmat eller i matpakken. Oppskriften gir 4 porsjoner og er laget i samarbeid med Roede. 

Ingredienser

4 små fullkorntortilla
1/2 tube MagerOst Jalapeño
200 g spiseklar kylling
1 avokado
100 g salt
Ananassalsa
1/2 frisk ananas
1/2 agurk
2 vårløk
1 lime

Fremgangsmåte 

  1. Rens og kutt ananas i små terninger. Finhakk agurk og vårløk, og bland sammen med ananasen. Press over limesaft og rør inn i salsaen.
  2. Skjær kyllingen i mindre biter og skjær avokado i skiver.
  3. Smør lefsene med MagerOst Jalapeño. Legg på salat, kylling, avokado og ananassalsa. Rull tortillalefsen sammen og spis den straks!
  4. Server resten av anananssalsaen ved siden av.

Tips: Dette er super mat å ta med seg på tur! Rull sammen de fylte tortillalefsene og pakk dem inn i aluminiumsfolie!

Mer inspirasjon

Grove pannekaker med MagerOst og grønt!

Sammen med Roede gjør vi det veldig lett å spise godt. Grove pannekaker med MagerOst og grønnsaksfyll er kjempegodt til lunsj og middag. Oppskriften gir cirka 8 pannekaker. 

Lett Sunt og godt