Eierskap

Kavlikonsernet, som O. Kavli er en del av, er det eneste matvarekonsernet i Norge som eies av en allmennyttig stiftelse.

Samfunnsansvar

Som en stor og viktig virksomhet både nasjonalt og internasjonalt, har Kavli et betydelig samfunnsansvar.

Historien om Kavli

De fleste assosierer Kavli med tubeost, noe som stemmer, men Kavli er mye mer enn bare det.

Miljø og bærekraft

Kavli arbeider aktivt og målrettet med å redusere belastningen på miljøet.

Våre verdier

Om Kavli skal nå sine mål om langsiktig verdiskapning - må de holdninger og verdier som preger oss bidra til å skape verdier.

Vanlige spørsmål

Vi har samlet de vanligste spørsmålene slik at du enkelt kan få svar på det du lurer på.

Vil du bli del av laget?

Vi tror at resultater skapes av mennesker. Derfor arbeider vi kontinuerlig med å utvikle våre dyktige ansatte, i tillegg til å tiltrekke oss og ansatte de best egnede personene til de jobber som skal fylles.

Blant fjorårets ansattgavemottakere var Unge LEVE. I år deles 3 millioner kroner mellom åtte organisasjoner stemt frem av de ansatte i Kavli.

Åtte gode formål får tidlig julegave fra Kavli

19. nov. 2019

Har du hørt om ansattgaven i Kavli? Fordi vi eies av Kavlifondet deler vi ut hele overskuddet til gode formål. En del av dette er den årlige ansattgaven på tre millioner, som Kavlis medarbeidere tildeler organisasjoner de selv har stemt frem.

Hva er et godt mellommåltid? Vi spurte to ernæringseksperter, og fikk dem samtidig til å sammenligne vårt nye mellommåltid Snack Pack MagerOst Pesto med andre raske måltidsløsninger!

Hva er et godt mellommåltid?

3. okt. 2019

Vi spurte to ernæringseksperter, og fikk dem samtidig til å sammenligne vårt nye mellommåltid Snack Pack MagerOst Pesto med andre raske måltidsløsninger!

Ingunn Vårdal (t.v.) og Grete Moberg er stolte representanter for Kavli på International Food Contest i Herning, 2019

Kavli med i internasjonal matkonkurranse

30. sep. 2019

Med ni smakfulle smøreoster i kofferten deltar Ingunn Vårdal, produktutvikler i Kavli, på Herningmessen i starten av oktober. Den internasjonale konkurransen har over 1200 påmeldte meieriprodukter og 150 smaksdommere. – Det ligger masse håndverk bak en smøreost fra Kavli, sier Vårdal.