Nå er det lett å spise godt!

Nå er det lett å spise godt med MagerOst!

Føler du av og til på at tiden tar deg igjen, og at dette går utover de gode måltidene dine? Vi har løsningen! Med MagerOst er det lett å spise godt, og her har vi samlet sammen de beste oppskriftene for smakfulle måltider som ikke trenger å gå utover samvittigheten! 

Hva med å teste Omelett til frokost, eller Porsjonsomeletter med MagerOst Skinke i matpakken? MagerOst passer til alt fra trening, til lesesalen, og til hjemmekontoret! 

Nedenfor finner du oppskrifter som passer uansett tid på døgnet, og uansett hvor mye eller liten tid du har! 

Kyllingtaco med MagerOst

Taco til lunsj? Jatakk. Denne kyllingtacoen er laget på et blunk, og det beste - du kan spise det med god samvittighet! 

Lett Sunt og godt

Skiver med MagerOst jalapeño

Lei av den klassiske brødskiven med ost og skinke? Disse enkle skivene piffer garantert opp lunsjen, og er proppet av farger og smaker.

Lett Sunt og godt

Toast med MagerOst kylling

Saftig og juicy surdeigstoast som er litt lettere. Fyll den med det du liker, og spis den med god samvittighet! Denne retten kan lages med hvilket som helst brød. 

Lett Lunsj

TikTok-wraps med MagerOst

I samarbeid med Roede har vi laget en skikkelig lett og god wrap, inspirert av den populære TikTok-wrapen. Utrolig smart og smakfullt. 

Lett Sunt og godt

Lefser med Kavli MagerOst og røkelaks

I samarbeid med Roede har vi laget disse smakfulle lefsene med Kavli MagerOst, røkelaks og balsamico-crema. Et smart mellommåltid, deilig lunsj, eller velsmakende snacks når du får besøk.

Lett Sunt og godt

Porsjonsomeletter med MagerOst Skinke

Næringsrike porsjonsomeletter lager du enkelt i en muffinsform. Disse er like gode til frokost som til lunsj. Oppskriften gir 12 stk. og er laget i samarbeid med Roede. 

Lett Sunt og godt

Grove pannekaker med MagerOst og grønt!

Sammen med Roede gjør vi det veldig lett å spise godt. Grove pannekaker med MagerOst og grønnsaksfyll er kjempegodt til lunsj og middag. Oppskriften gir cirka 8 pannekaker. 

Lett Sunt og godt