Surdeigsbrød med MagerOst Jalapeño, syltet rødløk og avocado

Lett
Frokost , Lunsj

Dette smørbrødet med Kavli MagerOst Jalapeño, syltet rødløk og avocado gir litt ekstra smak i hverdagen! 

Ingredienser

1 tube Kavli MagerOst Jalapeño
Syltet rødløk
Avocado, i skiver
Fersk jalapeño, finhakket
Surdeigsbrød
Ruccola
  • Smør et jevnt lag med MagerOst Jalapeño fra Kavli utover en tykk surdeigsbrødskive 
  • Finhakk evt. litt fersk jalapeño og strø over osten, for en litt sterkere variant 
  • Skyll ruccola og skjær avocado i skiver og plasser på skiven 
  • Topp med syltet rødløk og litt urter
  • TIPS: Pannestek to brødskiver og lag en dobbel sandwich hvis du er mer enn bare småsulten. Gule cherrytomater passer også godt sammen med syltet rødløk og MagerOst Jalapeño! 

Flere oppskrifter

Lefser med MagerOst, avocado og grønt eple

En skikkelig grønn og frisk smakskombinasjon i wrap, med Kavli MagerOst og sprøe godsaker! En velsmakende lunsjrett, som er veldig fort gjort! 

Lett Lunsj

Nøttebrød med MagerOst Pesto, ristede pinjekjerner og spinat

MagerOst Pesto smaker ordentlig godt på nøttebrød. Ristede pinjekjerner og litt grønt på toppen gjør også susen! 

Lett Lunsj

Hverdagsbruschetta med MagerOst, tomat og basilikum

En bruschetta-aktig, ristet surdeigsskive med MagerOst, som rett og slett smaker hverdagsluksus. 

Lett Lunsj