Produktnytt! Ny limited edition

Produktnytt! Ny limited edition basert på over 11 000 ideer

Med over 11 000 smaksforslag i smaksverkstedet er Kavli endelig klar for å lansere enda en hit i Min Kavlifavoritt-serien: Cheddar & Chorizo! 

Min Kavlifavoritt Cheddar & Chorizo kommer i februar, og får plass i de fleste av landets dagligvarebutikker. I et digitalt smaksverksted har folk kombinert sine favorittsmaker til enda en smøreost. 

I 2021 lanserte Kavli sin første smøreost som var utviklet av, og for folket. Gjennom det digitale smaksverkstedet som nå har vært åpent i snart tre år har forbrukeren mulighet til å sende inn sine smaksforslag. Første smak ble smakseksplosjonen Cheddar & Chili som har vært en braksuksess, og som knuser alle rekorder innen salg av nyhetslansering noen gang for Kavli. I tillegg var Min Kavlifavoritt Cheddar & Chili den beste lanseringen innen all ost i 2022 målt i antall solgte enheter. Siden den ble lansert har heller ikke meldingene stoppet å komme fra forbrukerene, noe som har ført til at Min Kavlifavoritt Cheddar & Chili ikke lenger er en limited edition smøreost, og at den nå blir et fast produkt i butikkhyllen. 

Nyheten fikk ved lansering terningkast 6 i VGs store test av matnyheter. Se dommen her.

For 2023 osten ble ingrediensene byttet ut, og det kom over 3000 forslag til den nye smaken i smaksverkstedet. Med ingredienser som skogssopp, sjømat og ulike kjøtt- og ostetyper har det bare vært kreativiteten som kunne sette grenser. -Konseptet handler om forbrukerinvolvering og det er det vi har som knytepunkt for alle valg vi tar i prosessen, uttaler produktsjef for Min Kavlifavoritt, Sølvi Andreassen. Kavli plukket ut de mest hyppige forslagene og er i februar klar for å lansere Min Kavlifavoritt Cheddar & Chorizo. 

Tilbakemeldingene fra de som allerede har smakt den nye varianten har ikke latt vente på seg. - To herlige smaker satt sammen til en fantastisk smøreost, som får smaksløkene til gå berserk. Den fyldige og deilige cheddar smaken sammen med spicy chorizo.

Min Kavlifavoritt Cheddar & Chorizo kan brukes på både brødskiven og i flere måltider gjennom hele dagen, og tuben blir naturligvis, som forgjengeren lansert med en QR-kode som inneholder tapas-inspirerte oppskrifter for dem som ønsker å bruke produktet utover knekkebrødet eller skiven i lunsjen. Blant oppskriftene finner du blant annet Padron peppers, croquettes, kjøttboller og mye mer! 

Min Kavlifavoritt Cheddar & Chorizo blir lansert i uke 8 og blir tilgjengelig i alle REMA, EXTRA, MENY, MEga og OBS. Produktet vil også finnes i de aller fleste KIWI, Spar, Priz og Bunnpris. Spør betjeningen dersom du ikke finner produktet i Joker og Marked.