Padron peppers med cheddar og ostedipp

Lett

Padron Peppers med ostedipp? Ehm.. JATAKK! Og det beste - denne retten er laget på bare noen minutter, og er et verdig tilskudd til tapasbordet. 

Ingredienser

Padron peppers:
500 g padron peppers
Litt olivenolje
Salt
Cheddar & Chorizo dipp:
150 g majones
1/2 tube Min Kavlifavoritt Cheddar & Chorizo dipp
1 ss olivenolje
1 ts løkpulver
1/2 ts hvitløspulver
1 ts urter/gressløk
Litt salt
Litt pepper
Litt sukker

Fremgangsmåte

Porsjoner: 8

Padron peppers: 

  • Stek padron peppersene et par minutter i olje til de får en fin farge
  • Smak til med salt
  • Serveres med Min Kavlifavoritt Cheddar og Chorizo dipp

Cheddar & Chorizo dipp: 

  • Bland alle ingredienser sammen og server

 

Fremgangsmåte i airfryer

  • Legg peppers i en skål og ha litt olivenolje over med flaksalt
  • Legg peppers i kurven til airfryeren
  • Stekes på 200 grader i 10 minutter, og snu de halvveis
  • Serveres med Min Kavlifavoritt Cheddar & Chorizo dipp 

Andre oppskrifter med Min Kavlifavoritt