Kavli lanserer Limited Edition

Kavli lanserer Limited Edition til julen 2023 – Kavli Juleost

For første gang på over 100 år, lanserer Kavli nå sitt helt eget Limited Edition juleprodukt: Kavli Juleost med mild smak av blåmuggost. Og det beste - den kan spises selv om du er gravid! 

Julen nærmer seg med stormskritt og vi kan allerede skimte pepperkaker, julelys og andre juleelementer i alle landets butikker. Hvert år kommer det i tillegg spennende juleprodukter, og endelig kan vi i Kavli avsløre at vi er et av juleproduktene som kommer til å bli synlig i butikkene denne sesongen, men kun hvis du er heldig!

 

Begrenset opplag

Vi har lyst til å teste hvilket marked det er for å lansere en slik type sesongost, for dette er noe vi veldig gjerne har lyst til å gjøre enda mer av til alle sesonger, sier Brand Manager i Kavli, Frode Flem Langeland.

Det er produsert ca. 70 000 tuber med Kavli JuleOst, og den blir synlig og tilgjengelig i rundt 600 ulike butikker. Er du glad i blåmuggost, eller er interessert i teste ut komboen med pepperkaker, er det bare til å kjappe seg til butikken fra uke 44.

 

Blåmuggost og pepperkaker som trend

Selv om kombinasjonen fortsatt er fremmed for mange nordmenn, er det andre land som har kombinert disse smakene i lang tid.

              Vi ser det mer og mer i Norge, og etter at vi stoppet å produsere blåmuggosten for mange år siden, er det mange som har etterspurt en ny lansering av den. Nå kan vi endelig begeistre nye og gjenglede de eksisterende, forteller markedsdirektør for Kavli, Gudfinna Traustadottir smilende.

 

 

Smakseksplosjon!

Tilbakemeldingene fra de som allerede har smakt produktet har heller ikke latt vente på seg. – Kjempegodt! Denne kommer til å bli hamstret hjemme hos oss! Den fyldige ostesmaken, satt sammen med blåmuggost resulterer i et allsidig og kjempegodt produkt.

 

Allsidig produkt

Og selv om produktet avbildes mest sammen med pepperkaker, er det et allsidig produkt som passer til det meste! Kavli Juleost kan brukes på både brødskiven, knekkebrød, og i matretter gjennom hele dagen.

 

Kavli Juleost kan spises av gravide!