Nyheter fra Kavli

Nyheter fra Kavli 2024

Det du gjør hver dag, er med på å gi noen andre en bedre hverdag! Det er fordi hele overskuddet deles ut til gode formål, og det har det blitt siden 1962. Nå kommer vårens nyheter fra Kavli straks i butikk! 

Cheesy Greens i to uliker smaker – Grillet Paprika & Sriracha OG Spinat og Pepper

Nyhet fra Kavli! Cheesy Greens er en splitter ny smøreost med kikerter og grønnsaker, som er anvendelig til alle dagens måltider enten det er frokost, lunsj, middag, snacks eller kvelds!

Cheesy Greens kommer i to fantastiske smaker; Grillet Paprika & Sriracha og Spinat & Pepper! Begge variantene inneholder 20% kikerter, og er en suveren måte å få mer grønt inn i kostholdet!

Cheesy Greens passer ypperlig som pålegg, dipp, eller tilbehør og er et helt nytt type produkt fra Kavli. Test den i salaten, på brødskiven eller prøv ut en av våre mange nydelige oppskrifter.

 

MagerOst - Chili, Pepper & Hvitløk

MagerOst laget av folket! Vi har vært på studiesteder og rundt omkring for å høre hva folket ønsker som sin nye MagerOst smak, og det skapte MagerOst chili, pepper og hvitløk!

MagerOst gjør det litt lettere å spise godt, og er et ypperlig valg enten du skal på trening, på fjelltur, eller bare nyte hjemme!

 

Min Kavlifavoritt – Parmesan & Spekeskinke

Endelig er årets Limited Edition, og oppfølgeren til Min Kavlifavoritt Cheddar & Chorizo og Min Kavlifavoritt Cheddar & Chili: Min Kavlifavoritt Parmesan og Spekeskinke på plass i butikkhyllene!

For første gang lanserer vi en helt ny type ost i smøreost - Parmesan! Min Kavlifavoritt Parmesan & Spekeskinke er minst like digg som forgjengerene og den smaker nydelig i mange varmretter som pasta og pizza!

Min Kavlifavoritt-serien er blitt mottatt med stående applaus hver gang det har kommet en ny smak, og vi har stor tro på at Parmesan & Spekeskinke ikke blir noe unntak. Faktisk er de to forgjengerne blitt så populær at forbrukerne ønsker å beholde begge variantene i butikken - og det lytter vi såklart til!