Pariserbrød med Primula, honningstekt fiken og nøtter

Lett
lunsj , Kvelds

Et snasent smørbrød som skriker ja takk, begge deler. 

Ingredienser

1 tube Primula Naturell smøreost
1 grovt pariserbrød
2 stk fiken, delt i to
2 ss honning
Litt hakkede macademianøtter

Fremgangsmåte

  • Stek fiken i en panne på middels varme i 1-2 minutter
  • Bland inn nøtter og honning
  • Smør et generøst lag med Primula smøreost på pariserbrødet
  • Legg fikenmiksen forsiktig over
  • Nytes gjerne sammen med en varm kopp te 

Flere smørbrødtips

Knekkebrød med stekte tomater, syltet rødløk og Primula

Gjør knekkebrødet mer spennende med vår smakfulle kombinasjon av Primula smøreost, stekte og syltede grønnsaker. 

Lett lunsj

Focaccia med Primula og stekt sopp

Primula på focacciabrød med stekt sopp og urter er et perfekt høstsmørbrød. Kos deg! 

Lett lunsj

Stekt surdeigsbrød med grillet aubergine og Primula

Primula smøreost er mild og fyldig og passer sammen med de aller fleste smaker. Lag et deilig smørbrød av stekte surdeigsskiver, aubergine og urter. 

Lett lunsj