Knekkebrød med stekte tomater, syltet rødløk og Primula

Lett
lunsj

Gjør knekkebrødet mer spennende med vår smakfulle kombinasjon av Primula smøreost, stekte og syltede grønnsaker. 

Ingredienser

1 tube Primula Naturell smøreost
4 grove knekkebrød
10 cherrytomater
1 stk liten rødløk
1 dl vann
70 g sukker
1 dl hvitvinseddik
litt salt

Fremgangsmåte

  • Skrell rødløk og skjær i ringer
  • Kok opp vann, sukker, edikk og litt salt i en kasserolle
  • Ha rødløken opp i laken når sukkeret er oppløst. La den stå og avkjøle
  • Stek tomatene i 2-3 minutter med litt olje
  • Smør et generøst lag med Primula på de grove knekkebrødene
  • Topp med stekte cherrytomater og syltet rødløk

Flere oppskrifter

Blings med Primula og hjemmelaget pesto

Den kjente og kjære Primulaosten er en smakfull smøreost til brødmaten. Prøv den i kombinasjonen med hjemmelaget pesto og spekeskinke. 

Lett frokost

Cucumber sandwich med Primula

Primula smøreost er en fantastisk base for all slags lekre smørbrød. Cucumber sandwich er en frisk start på dagen eller deilig lunsjmat i helgen. 

Lett frokost

Stekt surdeigsbrød med grillet aubergine og Primula

Primula smøreost er mild og fyldig og passer sammen med de aller fleste smaker. Lag et deilig smørbrød av stekte surdeigsskiver, aubergine og urter. 

Lett lunsj