Endelig er den etterspurte klassikeren Primula Naturell tilbake!

Primula Naturell, først lansert i 1924 og en vesentlig del av påleggsvanene til generasjoner, er nå endelig å finne i norske butikker igjen. Primula er laget med norsk kvalitetshvitost, og gir en fyldig, særegen og samtidig mild smaksopplevelse – akkurat som du husker den!

Per 100 g Per porsjon
Energi 884 kJ (213 kcal)
fett 17 g
hvorav mettede fettsyrer 11 g
karbohydrat 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
protein 15 g
salt 2,5 g
kalsium 465 mg (58 % av referanseinntak)
HVITOST (56%)
vann
smeltesalt (natriumfosfater, polyfosfat)
SMØR
konserveringsmiddel (kaliumsorbat og nisin)

Primula er laget med norsk kvalitetshvitost! 

Produktet finnes i alle Coop Obs butikkene!
Spør dersom du ikke finner produktet i Coop Extra og Coop Mega butikkene!
Per 100 g Per porsjon
Energi 884 kJ (213 kcal)
fett 17 g
hvorav mettede fettsyrer 11 g
karbohydrat 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
protein 15 g
salt 2,5 g
kalsium 465 mg (58 % av referanseinntak)
HVITOST (56%)
vann
smeltesalt (natriumfosfater, polyfosfat)
SMØR
konserveringsmiddel (kaliumsorbat og nisin)

Primula er laget med norsk kvalitetshvitost! 

Produktet finnes i alle Coop Obs butikkene!
Spør dersom du ikke finner produktet i Coop Extra og Coop Mega butikkene!

Husker du denne påleggsklassikeren? Nå er den tilbake!

Visste du at det var en nordmann som stod bak oppskriften på verdens første langtidsholdbare smelteost? Nesten 100 år etter at gründer Olav Kavli kickstartet sitt norske osteeventyr, relanserer Kavli den verdensberømte klassikeren Primulaosten.

Primula

Kavli sin grunnlegger Olav Kavli fikk sitt store gjennombrudd i 1924 da han lanserte Primula, verdens første langtidsholdbare smelteost. 

Kos deg med Primula

Blings med Primula og hjemmelaget pesto

Den kjente og kjære Primulaosten er en smakfull smøreost til brødmaten. Prøv den i kombinasjonen med hjemmelaget pesto og spekeskinke. 

Lett frokost

Cucumber sandwich med Primula

Primula smøreost er en fantastisk base for all slags lekre smørbrød. Cucumber sandwich er en frisk start på dagen eller deilig lunsjmat i helgen. 

Lett frokost

Stekt surdeigsbrød med grillet aubergine og Primula

Primula smøreost er mild og fyldig og passer sammen med de aller fleste smaker. Lag et deilig smørbrød av stekte surdeigsskiver, aubergine og urter. 

Lett lunsj

Focaccia med Primula og stekt sopp

Primula på focacciabrød med stekt sopp og urter er et perfekt høstsmørbrød. Kos deg! 

Lett lunsj

Knekkebrød med stekte tomater, syltet rødløk og Primula

Gjør knekkebrødet mer spennende med vår smakfulle kombinasjon av Primula smøreost, stekte og syltede grønnsaker. 

Lett lunsj

Pariserbrød med Primula, honningstekt fiken og nøtter

Et snasent smørbrød som skriker ja takk, begge deler. 

Lett lunsj