Tre lette tips til sunnere snacks
Et brytebrød proppfullt av smak er en perfekt kveldssnack når man er flere!

Tre lette tips til sunnere snacks

Skikkelig god snacks trenger ikke være usunt og det trenger heller ikke være vanskelig å lage. Her er våre forslag til sunnere snacks, som du raskt og enkelt ordner med ingredienser som du trolig har liggende hjemme. 

Alle tipsene har én ingrediens til felles. Nemlig vår myke, lette og gode MagerOst, som kommer i flere smaksvarianter.

Alle regnbuens farger og deilig dipp

MagerOst Jalapeño-dipp og grønnsaker i alle regnbuens farger.

Serveringstips: Kutt grønnsakene i staver og biter i ulike størrelser og pakk dem inn i et frisk og grønt salatblad. Fest med en hyssing rundt, og voilá så har du en fargerik grønnsaksbukett til dippen!   

Et alternativ til å dykke ned i chipsposen, er å kutte opp friske grønnsaker og lage en lett og smakfull dipp til. Nøkkelen til suksess ligger i å kombinere en variasjon av grønne skatter i ulike smaker, farger og konsistenser med en dipp som er silkemyk. Her får du oppskrift på to dipper med Kavli MagerOst som er kjempelett å lage og enda enklere å like. Du kan også lage hjemmelagde chips av rotgrønnsaker. Dipp i vei!  

Brytebrød med smeltet ost og annet godt

MagerOst Soltørket tomat smaker nydelig i et ovnsbakt brytebrød.

Imponer gjestene dine med et fristende brytebrød som krever liten innsats, men likevel gir masse god smak! 

Brød og MagerOst er hovedingrediensene i denne deilige snacking-oppskriften, som ser like kul ut som den er god. Oppskriften kan med andre ord gjerne dras frem når du får gjester til kvelds. Med MagerOst Soltørket tomat, litt god olje og masse fersk basilikum, har du et smakfullt ovnsstekt «pull-apart brød», på én, to, tre. Du kan også fylle brødet med paprika, chorizo eller andre ting som du liker. Fremgangsmåte her.

Hurtigbakte grønnsaker med ostefyll

Ovnsbakte grønnsaker fylt med Kavli MagerOst Jalapeno og MagerOst Soltørket tomat. Toppes med et dryss krydder.

Det er ikke bare potetbåter som kler å bli ovnsbakt. Store tomater, skogsopp og paprikafrukter blir også nydelig når de stekes i ovnen. Og ekstra godt blir det med ostefyll i!   

Ovnsbakte grønnsaker smaker så innmari godt, og det behøver heller ikke å ta lang tid å diske opp. Bare husk å kutte grønnsakene i små og ikke for tykke biter, og bruk gjerne fargerike paprikafrukter, tomater og andre grønnsaker som raskt blir saftige i ovnen. Fyll dem deretter med myk MagerOst Jalapeño og MagerOst Soltørket tomat og topp til slutt grønnsakene med et lett dryss av krydder, som røkt paprika eller chili flakes.