Sprøtt og saftig brytebrød med MagerOst

Lett
Sunt og godt

Med MagerOst Soltørket tomat og masse fersk basilikum, har du et smakfullt ovnsstekt brytebrød på én, to, tre. Imponér gjestene med denne enkle oppskriften, som gir et fantastisk deilig resultat uten mye innsats. 

Ingredienser

1 tube MagerOst Soltørket tomat
1 ferskt surdeigsbrød
50 g smeltet smør
50 g soltørket tomat i biter
fersk basilikum
litt god olivenolje

Fremgangsmåte

  • Skjær ruter i brødet på kryss og tvers, men ikke skjær helt gjennom 
  • Fyll deretter brødet med Kavli Magerost Soltørket tomat og biter med soltørket tomat
  • Hell over smeltet smør og strø over litt revet ost
  • Stek brødet på 185 grader i 20 minutter
  • Serveres varmt fra ovnen toppet med masse fersk basilikum og en god olivenolje til å dyppe i 

Tips: Du kan også fylle brødet med paprikabiter, chorizo eller andre ting som du liker. 

Flere oppskrifter

Mager dipp til grønne skatter

Dipp og grønnsaker er vår favoritt når man vil ha en sunnere snacks, og med MagerOst er det veldig lett å lage smakfulle dipper. Her får du to dippforslag, slik at du kan variere og finne dine egne favorittkombinasjoner. 

Lett Sunt og godt

TikTok-wraps med MagerOst

I samarbeid med Roede har vi laget en skikkelig lett og god wrap, inspirert av den populære TikTok-wrapen. Utrolig smart og smakfullt. 

Lett Sunt og godt

Tortillalefse med MagerOst Jalapeño og ananassalsa

Lefser med MagerOst Jalapeño og ananassalsa lager du lett. De er friske og fine til lunsj, og fungerer også godt som turmat eller i matpakken. Oppskriften gir 4 porsjoner og er laget i samarbeid med Roede. 

Lett Sunt og godt