Spørsmål om Korni Flatbrød?

Spørsmål om Korni Flatbrød?

3. mar. 2015

Helt siden 1919 har KORNI levert flatbrød til det norske folk. Like lenge har KORNI vært en kjent og trofast følgesvenn til tradisjonsmat som lapskaus og spekekjøtt.

Norges første frokostblanding

Men visste du at KORNI også er en av Norges første frokostblandinger? KORNI er laget av 100 % rug, og den gode rugsmaken sammen med friske bær og syrnet melk er bare herlig! KORNI gir en sukkerfri frokostblanding med flere proteiner og færre karbohydrater enn vanlige frokostblandinger.

Norsk design-ikon

Pakningen er kjent for mange. Den har vært nesten uforandret siden den kom i 1919. Den er nærmest blitt som et NORSK design-ikon. Den har kun blitt oppdatert med jevne mellomrom, men i 2011 skjedde et av de største løftene da vi introduserte en helt ny og praktisk åpne/lukke-eske, samt innerfolie som bevarer den gode rugsmaken. Slik videreføres eventyret, med den samme gode oppskriften, i en litt mer praktisk løsning.

Nye maskiner - gir ny konsistens

I 2014 har vi for første gang på mange år oppdatert oppskriften på Korni Flatbrød. Dette kommer som et resultat av en nødvendig modernisering av vårt produksjonsutstyr. Du vil gjenkjenne den gamle Korni-smaken, men du som er trofast Korni-spiser vil legge merke til at flatbrødet har endret litt konsistens og utseende.

Se våre mest stilte spørsmål om Korni her

Leter etter den perfekte formel

Forbrukerne har kommet med tilbakemeldinger om at det nyproduserte produktet ikke er tett nok opp mot originalen. Oppskriften er nesten helt lik den gamle oppskriften, men den nye bakemaskinen og stekeovnen gir en annen fasthet. Tilbakemeldingene som går igjen er hardhet, smak og tykkelse. Tykkelsen er den samme som tidligere. Det er gjort noen mindre justeringer i oppskriften. Blant annet litt mer kostfiber og litt mindre sukker. Dette er gjort for å få til samme smak med nytt utstyr og ovn. Vi gjør så godt vi kan og håper at forbrukerne av Korni Flatbrød er tålmodige mens vi jobber for å finne den perfekte formelen for å gjenskape det tradisjonsrike tilbehøret på matbordet.

Visste du at KORNI er et annerledes merke? KORNI er nemlig eid av Kavlifondet, som hvert år deler ut overskuddet til humanitærere formål, forskning og kultur. Les mer om Kavlifondet her.