Omelett i muffinsformer med Kavli MagerOst Skinke, paprika, vårløk og spinat.

Fire lette lunsjretter med deilig MagerOst

14. jan. 2020

I dag serverer vi en neve med januar-inspirasjon til deg som er på jakt etter rask, sunn og smakfull lunsjmat.

Wraps er storfavoritt hos oss, og gir uendelig mange smaksmuligheter. Vår MagerOst Jalapeño kan fint kombineres med friske smaker som mango og rød paprika, men fungerer også supert sammen med grønne skatter som ruccola og avocado. 

Ønsker du en varm lunsj, kan du pannesteke lefsene. For å lage våre hete quesedillas, trenger du fullkorn tortillalefser, Kavli MagerOst Jalapeño og rødløk, ruccola og soltørket tomat. Du kan også ha i litt kokt skinke. Jalapeño-osten binder det hele sammen til en lekker og lettvint lunsj.

MagerOst Jalapeño er ideell å bruke i wraps. Den gir enkelt og greit masse god smak. 

Hverdagsbruschetta med MagerOst og søte, røde tomater er virkelig en fryd for ganen. Alt du behøver for å tilberede denne italienskinspirerte lunsjen er et par tre ingredienser og en brødrister, eller du kan brune surdeigsbrødskiven på pannen til den er sprø. En liten smak av Italia på en blåmandag kan kanskje være akkurat det lille du trenger for å komme over mandagskneiken.

En bruschetta-aktig ristet surdeigsbrødskive med MagerOst, cherrytomater og basilikum.

Lettvint og smakfullt lunsjtips. Dryss gjerne noen dråper balsamicoeddik på toppen. 

Har du noen gang forsøkt deg på porsjonsomeletter i ovnen? Bruker du et muffinsbrett har du plutselig mange deilige frokost- og lunsjmåltider å se frem til. Også her kan du variere med ulike grønnsaker og oster. Vi anbefaler å bruke vår MagerOst Skinke sammen med spinat, paprika, vårløk og ekstra skinkebiter.

Lekre og magre porsjonsomeletter med MagerOst Pesto, vårløk, skinke og paprika

Fortsatt sulten? Her finner du enda flere friske lunsjretter. Vi har også utviklet noen oppskrifter til deg i samarbeid med Roede. Nyt lunsjen!