Smøretips til sommerferien

Smøretips til sommerferien

Enten du skal bruke sommeren på å jobbe, reise innenlands eller reise utenlands, har vi noen veldig nyttige tips slik at du og dine nærmeste skal få i dere god og mettende måltider uansett.  

Norgesferie  

Er planen å feriere i Norge i år? Det gjør du nok helt rett i! Det er ingenting som slår en Norgesferie, med norsk sommer, og gode venner og familie. Om planen er hotellfrokoster og luksus, eller bilferie med telting, har vi noen gode triks i ermet for at du til enhver tid skal kunne unngå lavt blodsukker og dårlig stemning i baksetet på turen.  

Alle Kavli sine produkter egner seg nemlig supergodt på tur. På grunn av den praktiske aluminiumsemballasjen som er tett fra både lys og luft, har produktene våre god holdbarhet, og kan også oppbevares i romtemperatur. I tillegg er ostene til Kavli rike på kalsium, de er laktosefrie og de er rike på proteiner.  

 

På fly  

Og man trenger jo ikke å reise til utlandet bare fordi man er ute og flyr, men om du skal til utlandet, og er litt usikker på tilgangen til mat, eller du rett og slett bare ønsker å sikre deg et veldig godt produkt med på tur, er også Kavli sine produkter fantastisk å ha med i kofferten.  

 

Og du? Kavli sine smøreoster er jo også fantastisk å bruke i middagsretter! Perfekt tips til deg som for eksempel er gravid, og som er usikker på om du kan bruke ostene på din feriedestinasjon ? Lurer du på hvorfor du kan spise alle våre smøreoster som gravid? Les her!