Porsjonsomelleter med Kavli MagerOst Pesto, i samarbeid med Roede

Næringsrike porsjonsomeletter lager du enkelt i en muffinsform. Disse er like gode til frokost som til lunsj. Oppskriften gir 12 stk. og er laget i samarbeid med Roede. 

Ingredienser

8 stk egg
1 dl Q Melk lett
1 dl finhakket bladpersille
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
1 ss margarin, flytende
40 g spinatblader
80 g Kavli MagerOst Pesto
1 stk rød paprika
100 g kokt skinke

FREMGANGSMÅTE

  1. Visp sammen egg, melk, finhakket bladpersille, salt og pepper
  2. Skjær paprika og vårløk i biter/strimler 
  3. Pensle muffinsformen med litt olje
  4. Legg spinatblader i bunnen av muffinsformen. Ha ca. 1 ts Kavli MagerOst Pesto over spinaten
  5. Fordel skinkestrimler og finhakkede grønnsaker i formen og fyll eggeblandingen over  
  6. Stek porsjonsomelettene i ovnen på 180 °C i ca. 20 minutter
  7. La omelettene hvile litt før de løftes ut av formen med en trekniv
  8. Server gjerne porsjonsomelettene med litt salat og brød 

TIPS: Porsjonsomelettene kan fint tas med i matboksen. Bare husk å avkjøle omelettene før du plasserer dem i en tett boks i kjøleskapet, hvor de holder seg fint i et par dager.