HaPå er perfekt i bakst, og gir masse god energi når du er ute på skitur i påsken. Prøv våre HaPå-energibarer, HaPå-i-svingene-boller, HaPå-vafler eller HaPå-kakao.
HaPå er perfekt i bakst og gir masse god energi når du er ute på skitur i påsken. Prøv våre energibarer, boller eller kakao med HaPå.

HaPå hever turkosen – og energien – i påsken!

Ingenting er så godt som nybakt brød med HaPå. Men hva med å ta det ett steg videre i påsken? Vi har nemlig laget en oppskrift på en deilig karamellaktig mellombar, som strutter av både smak og energi!

Når man er i aktivitet bruker man mer energi, og da trenger man også påfyll av god mat som gir ekstra energi. Og bare tenk så deilig det er å vite at du har en velsmakende HaPå-snack liggende i sekken, mens du sliter deg frem til dagens toppturmål.

Det eneste du trenger for å lage en hel haug med energirike HaPå-barer er disse 8 ingrediensene (og de fleste har du sikkert allerede i kjøkkenskapet):

  • 1 glass med HaPå
  • 350 g store havregryn
  • 200 g brunt sukker
  • 200 g smeltet smør
  • 2 ss sirup
  • 1 ss salt
  • 200 g mørk sjokolade
  • 1 ss matolje

Er du mer livsnyter enn toppturentusiast? Da har vi noen flere tips til deg under. Eller så kan du hoppe rett til fremgangsmåten på energibarer her. 

Livsnytere denne veien!

Har du bestemt deg for å ta en rolig dag i solveggen, og bare nyyyte? Det er også veldig lov, og det er ingen hemmelighet at HaPå og kos går hånd i hånd.

Vi har allerede nevnt nybakt brød med HaPå, men hva med å bake brød med HaPå inni og HaPå-crumble på toppen? Da snakker vi virkelig et ordentlig påskekinderegg!

HaPå-brød med kanel og crumble.

HaPå-brød med kanel og crumble er nom, nom, nom, nom, noooom!

HaPå i svingene er også bakst på sitt beste. Bollene nytes best rykende ferske fra ovnen. Hvis du virkelig er en søtmons, kan du attpåtil servere bollene med en kopp kakao til. En dæsj HaPå og litt appelsinsaft i kakaoen gjør virkelig susen!   

Synes du at det fort kan bli vel mye kos i påsken, men er fysen på noe søtt likevel? Da kan du lage disse vaflene, men droppe sjokoladesausen og erstatte halvparten av hvetemelet i oppskriften med sammalt hvetemel, for en grovere variant. Ha eventuelt et tynt lag med HaPå oppå og topp med noen friske blåbær og bringebær.

Ha(På) en altfor koselig påske!   

Slik lager du HaPås "toppturbar"

  • Smelt smør og tilsett brunt sukker, sirup, salt og store havregryn
  • Ha miksen i en ildfast form (ca 20x30 cm) og stek i ovn på 150 grader i 20 minutter. Kjøl ned
  • Smelt sjokolade over et vannbad
  • Tilsett 1 ss matolje og bland sammen
  • Smør et lag med HaPå oppå den avkjølte energibarplaten og ha forsiktig smeltet sjokolade over
  • Sett på kjøl
  • Kutt opp i biter og pakk i matpapir. Ha i ryggsekken, klar til topptur!