HaPå-popkorn er skikkelig deilig snacks og ett av våre fem tips for en ekstra gjennomført filmaften.

5 enkle tips for en ekstra koselig filmkveld

Søndag 14. februar feirer vi både morsdag og Valentinsdagen. Fordi HaPå heier stort på kos og kjærlighet, presenterer vi 5 enkle tips som gjør den hjemmelagde filmkvelden ekstra gjennomført. Ha(På) en nydelig kveld! 

1. Velg riktig snacks

Vi begynner med det beste: filmgodteri! Salte og sprø popkorn hører åpenbart filmkvelden med, men har du noen gang prøvd karamellisert popkorn?

Hvis du er glad i komboen søtt og salt er HaPåpkorn den perfekte filmsnack for deg. For å lage HaPåpkorn koker du opp vann og sukker til en karamell, før du tilsetter smør og HaPå. Karamellen blandes med popkornet som deretter stekes i ovnen i 5 minutter. Oppskrift her. 

Nam! HaPåpkorn til filmkvelden er en sikker vinner.

Nam! HaPåpkorn til filmkvelden er en sikker vinner. 

Vil du gjøre det enda enklere? Lag HaPå-saus som du dipper dine salte favorittchips eller popkorn i. 

2. Kleskode: Pysj!

En filmkveld er mye koseligere i pysj enn i jeans. Hopp inn i dine mykeste koseklær, hent dyner og puter fra soverommet og snurr film!

Matchende pysjamaser til deg og din kjære og saftige HaPå-vafler er med på å heve kosen!

Matchende pysjer og HaPå-vafler hever også filmkosen!

3. Skap kinofølelsen!

Det er mye moro i detaljene, og hvis du planlegger en gjennomført filmkveld kan du kjøpe fargerike og retro popkornbegre. Mekk hjemmelagde kinobilletter eller dekorere en tavle med kveldens filmprogram. Mobilfri-sone er også obligatorisk! 

Husk at alle lysene skal av, og knitring med godteriposer holdes til et minimum. 

Skap kinofølelsen hjemme med klassiske popkornbegre, mobilfri sone, hjemmelagde kinobilletter eller en tavle med kinoprogrammet.

Skap kinofølelsen hjemme med klassiske popkornbegre, mobilfri sone, hjemmelagde kinobilletter eller en tavle med kveldens kinoprogram.  

4. Finnes det noe koseligere enn utendørskino? 

Hvis været spiller på lag, kan du sette opp en prosjektor i hagen når mørket faller på. Husk noe varmt og mykt å sitte på, heng opp lyslenker og nyt filmmagien under stjernene! Dere kan til og med sette opp telt og kjøre en helaften med camping i hagen. Hengekøyekino, noen? Hvis situasjonen tillater det, kan du samle noen nærkontakter og gjøre det til en megahyggelig kinosøndag for flere. 

5. Kjør tema! Skrekk, action, fantasy eller romantikk? 

Uansett hvilken filmtype du foretrekker, er det gøy å ta sjangeren helt ut. Lag skummelt gode HaPå-zombier på pinne til skrekkfilmen, eller server hjerteformede vafler med HaPå-sjokoladesaus til den romantiske komedien.

Skummelt gode HaPå cakepops til skrekkfilmaften! Ingenting er mer romantisk enn å gjemme seg i armkroken til en du er glad i.

Skummelt gode HaPå cakepops til skrekkfilmaften!