Klar for påsketuren? Med våre smøretips og Kavli smøreost i sekken blir det garantert suksess!
Klar for påsketuren? Med våre smøretips og Kavli smøreost i sekken blir det garantert suksess!

Våre beste smøretips til påsketuren

Påsken nærmer seg, og det er på tide med noen gode tips for en aktiv og smakfull påskehøytid.

Mange bruker påsken til å komme seg ut i naturen, enten det er på fjellet eller bypåske. For å få med de aller minste, og kanskje også noen voksne som trives på sofaen, er det lurt å ha noe godt i sekken som man virkelig kan glede seg til når turmålet er nådd.

Vi er som kjent forskjellige, så vi har inkludert ulike tips alt ettersom hvor mye tid du har satt av til forberedelser.

Pizzasnurrer på 1-2-3

Dersom du kvelden i forveien tenker at det kan være fint med en tur neste dag, tipser vi om å ha med pizzasnurrer i sekken. Fersk, myk og deilig pizzadeig sammen med velsmakende smeltet ost. Finnes det noe bedre? Snurrer er fristende for store og små, og kan lages på mange ulike måter. Her er en superenkel variant, som smaker ekstra godt når de varmes over primusen eller bålet.

Kavli smøreoster gir ekstra god smak i deigen, enten du foretrekker pizzasnurrer, pinnebrød eller rundstykker på påskegrillen.

Kavli smøreoster gir ​​​​​​​​​​​​​​ekstra god smak i deigen, enten du foretrekker pizzasnurrer, pinnebrød eller rundstykker på påskegrillen.

  • Slik gjør du: Kjøp en fiks ferdig pizzadeig på butikken. Rull ut deigen, smør hele flaten med myk og deilig smøreost fra Kavli. Klassikeren SkinkeOst passer svært godt i snurrer. Rull deigen til en pølse og del i biter på tvers, slik at du har snurrer til en helg gjeng - eller ekstra mange til deg selv! Bak i ovn, stek gylne på pannen, eller enda bedre: Ta med snurrene i en matboks og tilbered dem utendørs, på lav varme over primusen.   
  • Vil du ha en litt sunnere variant, kan du lage en grov deig selv og deretter følge samme fremgangsmåte. Og du kan selvfølgelig fylle deigen med det du selv måtte ønske av ekstra topping.

(T)opptur med osterundstykker

Helg eller ferie betyr ofte litt mer kos til brødmåltidene. Våre osterundstykker har deilig SkinkeOst i deigen – et triks som gir ekstra smakfulle rundstykker som du kan sluke ved påsketurmålet. Dette kan fort bli en favoritt i hverdagsmatpakken også, og derfor er det topp at oppskriften gir hele 16 rundstykker. Ta med SkinkeOst-tuben i tursekken, og smør de ferske rundstykkene der og da!

Osterundstykker er deilig turmat. Smøres med Kavli SkinkeOst.

Turmat gjort helt enkelt!

For deg som ikke er så glad i å planlegge, men våkner opp på morgenen og ser at i dag kunne det vært kjekt med en tur, så kan du gjøre det enda enklere. Matpakken smaker alltid ekstra godt ute og Kavli smøreost på tube er ideell å ha med i sekken ut på tur, sammen med knekkebrød, brødskiver, polarbrød (barnas favoritt med smøreost!) eller kjeks. Vi anbefaler spesielt  Kavli SkinkeOst.  

Blir det by- eller fjellpåske, som her? Kavli smøreoster er alltid et praktisk og godt smøretips til turen!

Blir det fjell- eller bypåske? Kavli smøreoster er alltid et praktisk og godt smøretips til turen!

Kutt opp noen skiver med frukt (tips: syrlig grønt eple er nydelig til SkinkeOst!), agurk, tomat, paprika eller annen topping og ha det i litt folie i matboksen, for å unngå at brødet blir fuktig. Som en avslutning på måltidet er det alltid godt med noe søtt, og da gjør en saftig appelsin eller en sjokolade jobben. Alt ettersom hvor sunt du vil at det skal være.

God tur og kos deg med påskehøytiden!