Smørbrød med Primula og hjemmelaget mangochutney

Lett
Lunsj

Hjemmelaget mangochutney gir en fantastisk smakskombinasjon sammen med Primula smøreost på ferskt brød. Oppskriften gir cirka 30 porsjoner chutney. 

Ingredienser

1 tube Primula smøreost
Mangochutney
2 kg mango
1 ts kardemomme
1 rød chili
2 hvitløksfedd
400 g sukker
4 dl hvitvinseddik
1 ts korianderfrø
1
85 g ingefær

Fremgangsmåte

  • Rens og skjær mango i små biter
  • Del chilien på langs og fjern innmaten
  • Finsnitt chilien
  • Finriv ingefær
  • Bland alle ingrediensene sammen i en mellomstor panne
  • Kok opp, og la chutneyen småkoke i cirka 45 minutter
  • Hell varm chutney over på et rent og varmt syltetøyglass
  • Sett på lokk og kjøl ned

Serveres sammen med Primula smøreost - en fantastisk smakskombinasjon på ferskt landbrød. 

 

Flere oppskrifter