Marie Steine Madsen driver en av nesten 700 KIWI-butikker som sammen med oss i Kavli jakter på nordmenns lokale hjertesaker. Her sammen med markedsdirektør i Kavli, Gudfinna Traustadottir.

Sammen med KIWI hyller vi hjertesaker Norge rundt

Marie Steine Madsen driver en av nesten 700 KIWI-butikker som sammen med oss i Kavli jakter på nordmenns lokale hjertesaker.

Siden 1962 har Kavli delt ut hele overskuddet til gode formål. Det betyr at du er med på å gjøre en positiv forskjell hver gang du handler BaconOst, SkinkeOst eller annen smøreost fra Kavli på butikken.

- Vanligvis finner Kavlifondet de gode formålene som vi støtter, men nå lar vi folket få være med på å bestemme hvem vi skal dele ut noe av overskuddet til. I år skal tolv lokale hjertesaker landet rundt få 25.000 kroner hver fra oss, men først ønsker vi nominasjoner fra alle lokalmiljøer der ute. Nøl ikke med å tipse oss hvis du kjenner noen som fortjener støtte, oppfordrer Kavlis markedsdirektør Gudfinna Traustadottir. 

Nominer din lokale hjertesak her. 

Brenner for lokalidretten

Gjennom en digital kampanje og tilstedeværelse i KIWI-butikker i hele Norge skal nominasjonene sankes, slik at vi kan finne frem til unike initiativ og ildsjeler. KIWI Sandsli i Bergen er en av mange hundre butikker som er med på å spre det glade budskap.

- Kundene mine er samfunnsengasjerte og opptatt av nærmiljøet sitt, så jeg oppfordrer dem til å nominere saker som de synes er viktige, sier butikksjef Marie Steine Madsen.  

Marie Steine Madsen driver en av nesten 700 KIWI-butikker som sammen med oss i Kavli jakter på nordmenns lokale hjertesaker. Hun ser frem til å være med på å skape lokalt engasjement, og vil selve nominere lokale idrettslag.

Sammen med oss i Kavli er butikksjef Marie hos KIWI Sandsli på jakt etter nordmenns lokale hjertesaker. Selv vil hun hylle ildsjelene som bidrar til barn og unges idrettsglede.  

Butikksjefen peker på at samarbeidet mellom Kavli og KIWI ikke kunne ha kommet på et bedre tidspunkt og ser frem til å være med på å skape lokalt engasjement.  

- I denne tiden er dugnaden kanskje viktigere enn noensinne. Da jeg var liten drev jeg med håndball og fikk selv oppleve hvor mye det betyr at folk rundt stiller opp, sier hun, og løfter frem at ildsjeler er grunnleggende for at barn og unge skal få oppleve idrettsglede i sine lokalmiljøer. 

Hun trenger ikke lang betenkningstid for å svare på hvilken lokal hjertesak hun selv vil nominere.  

- Personlig synes jeg at idretten fortjener litt ekstra fokus, og bare her på Sandsli har vi mange lokale idrettslag som Gneist, Bjarg, Fana- og Søreide idrettslag. Hvis en av de klubbene hadde vunnet ville det vært fantastisk, eller den nye Fysak-hallen som er planlagt her på Sandsli. 

Formålene som nomineres må være lokalt forankret, men det kan også være lokallag av større, nasjonale organisasjoner. Det viktigste er at de bidrar til en positiv forskjell i sitt nærmiljø. Og dersom din lokale hjertesak blir valgt, får du muligheten til å være med når premien skal deles ut.

– Vi synes det er ekstra fint at de som nominerer vinnerformålene får lov til å overrekke gavesjekken sammen med oss i sitt lokalmiljø. Det tror vi kan bety mye for alle parter, forteller Traustadottir i Kavli.