Nominer din lokale hjertesak

Nominer din lokale hjertesak

Vil du være med å påvirke lokalsamfunnet ditt? Nå har du mulighet til å nominere et lag, en forening eller noen andre i ditt nærområde til å vinne 35 000,- fra Kavli og Kavlifondet, sammen med REMA 1000! 

Visste du at Kavli eies av Kavlifondet, og at hele overskuddet går til gode formål? Slik har det vært siden 1962. I samarbeid med REMA 1000-butikker over hele landet skal Kavli i 2023 dele ut 500.000 kroner til 14 lokale hjertesaker som skal gjøre en positiv forskjell i sitt nærmiljø. Ildsjeler, Gründere, lag, foreninger og lokale helter kan enkelt nomineres i skjemaet under! 

 

Nominasjonene fra 2020 ga syke barn i Arendal en lettere hverdag!

I 2020 vant Sørlandet sykehus Arendals barnefond et bidrag på 25.000,- øremerket sykehusklovnene, fra Kavli under Del med glede-kampanjen i Rema 1000.

Sykehusklovnene vant i sitt lokalmiljø da de fylte en oppgave som ga veldig mange gode ringvirkninger og som det var stort behov for. Bidraget gjorde at Sykehusklovnene kunne sikre sin tilstedeværelse ved sykehuset i første halvdel av 2021.

MERK: Opplever du problemer med å se nominasjons-skjemaet under, kan du sende din nominasjon til oss på mail til kavlinorge@gmail.com. Husk å inkluder navn OG telefonnummer, samt din hjertesak med begrunnelse til hvorfor din hjertesak fortjener å motta 35 000,- fra oss!