Vil du bli vår neste smøreost-tester?

Vil du bli vår neste smøreost-tester?

Bli vår nye smøreost-tester! Send oss en videosnutt og fortell oss hvorfor vi skal velge akkurat deg til å bli vår nye smøreost-smaker.  Lykke til! 

Kavli har gjort stor suksess med sin Limited-Edition smøreostserie; Min Kavlifavoritt. Cheddar & Chili kom som den første lanseringen i serien i 2022, etterfulgt av Cheddar & Chorizo som kom i februar i år! Min Kavlifavoritt er utviklet av folket, og for folket og har siden dag en vært forbrukerdrevet. Vi har i vårt helt ferske smaksverksted ulike ingredienser som forbrukerne kan sette sammen. Den kan potensielt sett bli lansert fra Kavli, og synlig i din nærbutikk!

I første runde hadde vi med oss forbrukere digitalt, men nå vil invitere forbrukere fysisk til smakstester, fabrikkbesøk og annen involvering for å være med på å bestemme endelig hvilken smøreost som skal bli lansert i februar til neste år ut ifra de mest populære smakene i vårt smaksverksted!

Det eneste du må gjøre for å søke om å bli vår nye smøreost-tester er å sende oss en kort videosnutt hvor du forteller oss hvorfor du ønsker å bli smøreost-tester!

Videosnutten sendes til oss via vår Facebook-profil; «Kavli Norge», eller Instagram-profil: «Kavli_Norge».

Merk at fokusgruppene blir i Bergen og evt. reise/opphold dekkes ikke av Kavli. Du må være glad i kamera, og godta at det du deltar på blir filmet for bruk på digitale flater. Alle som deltar får et gavekort, et årsforbruk av Min Kavlifavoritt og kul merch.

Søknadsfrist: 31.07.23. 

Masse lykke til! God sommer ☀️