Savner du HaPå med smak av sjokolade eller ananas? Slik lager du de selv!
Hver uke mottar vi henvendelser fra folk som vil ha HaPå Sjokolade eller HaPå Ananas tilbake. Vi kan ikke love en relansering, men vi kan tilby en god trøstepremie: Oppskriften på hvordan du lager din favoritt-HaPå selv!
Hjemmelaget HaPå Sjokolade
En herlig blanding av karamell og sjokolade - vi skjønner hvorfor mange savner denne smaken. Perfekt i bakst og på brødskiven, og helt nydelig på pannekaker. Her kommer en sjokoladevariant som du enkelt kan trylle frem hjemme på kjøkkenbenken. Lykke til!
Ingredienser
- 1 glass HaPå original
- 50 g kokesjokolade
- 1 ts kakaopulver
- 1 ss sukker
Fremgangsmåte
- Smelt sjokoladen på middels varme sammen med sukker og kakaopulver
- Bland forsiktig inn HaPå
- Varmes opp i 1 minutt
- Bruk på brødskiven når du har lyst på noe søtt og godt, som topping på pannekaker, vafler, i muffins og lignende
Til deg som er glad i HaPå Sjokolade har vi også laget denne saftige kakeoppskriften.
Hjemmelaget HaPå Ananas
Enkelte gikk ananas når denne forsvant fra butikkhyllene. Og siden vi hater å si nei når folk spør oss pent, har vi laget en oppskrift på hjemmelaget ananas-HaPå til dere. Vi håper den sitter!
Ingredienser
- 2.5 dl ananasjuice
- 50 g sukker
- 1 glass HaPå original
Fremgangsmåte
- Kok opp ananasjuice og sukker
- La koke i cirka 10 minutter, til du ha rundt 1 dl igjen
- Bland forsiktig inn HaPå med ananassirupen
- Nyt på brødskiven, vaffelen, eller som deeeeilig glasur på din favorittbakst
Smakte det? Tagg gjerne HaPå i sosiale medier. Vi har kjempelyst til å se din DIY-variant.