Nyhet: Snack Pack MagerOst Pesto

Nyhet: Snack Pack MagerOst Pesto

29. apr. 2019

Med nok en spennende «snacking»-nyhet, kalt Snack Pack MagerOst Pesto, imøtegår Kavli forbrukernes etterspørsel etter flere lettere mellommåltid. 

Det smarte og sunne på farten-produktet inneholder smakfull smøreost av ekte norsk hvitost, basilikum og parmesan, og seks sprø og 100 % grove knekkebrød fra Sigdal Bakeri.

- Vi har fått en rekke henvendelser fra forbrukere som ønsker Kavli Snack Pack i en magrere variant. Mange er opptatt av et sunt kosthold, og søker mellommåltid med lavere kaloriinnhold. Det skal likevel ikke gå på kompromiss med smak, eller tilgjengelighet. Derfor har det vært viktig for oss å bevare disse produktfordelene i Snack Pack MagerOst Pesto, sier produktsjef i Kavli, Sandra Gjester Hoel.

Færre kalorier, like proteinrik

Snack Pack MagerOst Pesto, som anbefales av Roede, har høyt proteininnhold, med 10 g per porsjon. Knekkebrødene er grove og fiberrike, og følger den velkjente «Brødskala’n» fra brødposen. I tillegg er kaloriinnholdet på 159 kcal lavere enn variantene med smak av Chili Paprika og Jalapeño

[[ RichText template tag ngremotemedia is not configured ]]

Kavli Snack Pack MagerOst Pesto kommer i en praktisk pakning og er fin å ha med på tur. Seks sprø og fiberrike knekkebrød dyppes i Kavli MagerOst Pesto.

Med Pesto-nyheten skal Kavli treffe en bredere målgruppe.

- Vi ønsker å utvide konseptet ved å tilføre en spennende smak som samtidig er mildere enn dagens spenstige smaker. Pesto er godt kjent fra det italienske kjøkken, men er likevel en sjelden smak å se i mellommåltid. Vi vil gjøre den populære pesto-smaken tilgjengelig også i denne kategorien, sier produktsjefen.

Unikt med dipping

Hoel forteller at mellommåltidskategorien i Norge, med unntak av Snack Pack, har få dipping-alternativer, til tross for at forbrukere fremhever dette som en positiv egenskap i tester de har gjennomført.

- Dipping som spisesituasjon er unikt i kategorien, dette til tross for at knekkebrød og smøreost er velkjente komponenter i et mellommåltid. I en forbrukertest vi fikk gjennomført i november 2018 sa nesten 4 av 5 at dipping er en fordel ved produktet. Produktet oppleves også som mer ferskt og med bedre smak enn mange av alternativene i mellommåltidskategorien, sier hun.

Snack Pack MagerOst Pesto fås kjøpt hos Coop Obs og Coop Mega, i tillegg til noen Meny-, Spar/Eurospar- og Joker-butikker.