En sunnere matpakke

En sunnere matpakke

24. sep. 2015

Sammen med andre matvareprodusenter og forskere deltar Kavli i forskningsprosjektet «En sunnere matpakke». Denne uken fikk forbrukerne prøvesmake på Kavlis forbedringsprosjekt under Forskningsdagene i Oslo.

«En sunnere matpakke» er et samarbeidsprosjekt mellom flere matvareprodusenter og forskere. Sammen bidrar vi i dugnaden som Helseminister Bent Høie har satt i gang for å redusere saltinntaket i befolkningen.

Kunnskapsdeling og produktforbedringer

Innovasjon og vekst dreiser seg om målbevisst og kontinuerlig forbedring av produktene våre. Kavli har i lengre tid arbeidet med saltreduksjon som en del av innovasjonsstrategien og hele tiden i samsvar med myndighetenes kostholdsanbefalinger. 

Kavli vil igjennom deltagelse i prosjektet bidra med innsikt, sikre samhandling og kompetansebygging med andre matvareprodusenter og forskningsmiljøet for ytterligere å optimalisere produktene og derigjennom bidra til en sunnere total matpakke og et balansert kosthold.

Sunne og gode hverdagsprodukter

Kavli-smøreost er gode og sunne produkter som bidrar til et godt og variert kosthold i hverdagen.  Våre produkter er laget av ekte hvitost. Ved å spise Kavli ost få du i deg viktige næringsstoff som protein, kalsium og vitaminer. I tillegg har de fleste Kavli ostene tilsatt en ekstra smaksingrediens som for eksempel bacon og skinke som bidrar til ekstra inntak av proteiner.

Prøvesmakte «En sunnere matpakke»

Denne uken fikk forbrukerne muligheten til å prøvesmake arbeidet vi gjør i prosjektet under Forskningsdagene i Oslo.