Terningkast 6 til Kavli Kaviar
01.11.17
I Dagbladets test av kaviar stikker Kavli kaviar 60% av med seieren!
Kavli Kaviar inneholder hele 60% norsk torskerogn, noe som gir mye mer av den gode og rene smaken!
Kavli Kaviar er nydelig som hovedrolleinnehaver på brødskiven, eller som en spennende smakstilsetning på egg, eller hvitost. De aller fleste kaviarspisere kjenner Kavli Kaviar. Den ble lansert i 1917, og var verdens første kaviar på tube! I 2014 tilpasset vi oppskriften, og laget en enda bedre variant. I Kavli er vi opptatt av kvalitet, derfor er vår kaviar laget av rogn utelukkende fra norsk torsk.
Per 100 g | Per porsjon | |
---|---|---|
Energi | 1455 kJ (350 kcal) | |
Fett | 26 g | |
Hvorav mettede fettsyrer | 2 g | |
Karbohydrat | 17 g | |
Hvorav sukkerarter | 16 g | |
Protein | 12 g | |
Salt | 7 g |
Sukkersaltet og røkt TORSKEROGN 60 % (norsk TORSKEROGN, salt, sukker) | |
rapsolje | |
sukker | |
potetflak |
vann | |
konserveringsmiddel (natriumbenzoat) | |
antioksidant (askorbinsyre) | |
fargestoff (apokarotenal, karmin) |
Dette produktet inneholder fisk. |
Produktet finnes i alle Kiwi, Meny, Coop Prix, Coop Extra, Coop Mega, Coop Obs og Rema 1000 (region vest) butikkene! |
Spør dersom du ikke finner produktet i Joker, Spar og Bunnpris butikkene! |
Per 100 g | Per porsjon | |
---|---|---|
Energi | 1455 kJ (350 kcal) | |
Fett | 26 g | |
Hvorav mettede fettsyrer | 2 g | |
Karbohydrat | 17 g | |
Hvorav sukkerarter | 16 g | |
Protein | 12 g | |
Salt | 7 g |
Sukkersaltet og røkt TORSKEROGN 60 % (norsk TORSKEROGN, salt, sukker) | |
rapsolje | |
sukker | |
potetflak |
vann | |
konserveringsmiddel (natriumbenzoat) | |
antioksidant (askorbinsyre) | |
fargestoff (apokarotenal, karmin) |
Dette produktet inneholder fisk. |
Produktet finnes i alle Kiwi, Meny, Coop Prix, Coop Extra, Coop Mega, Coop Obs og Rema 1000 (region vest) butikkene! |
Spør dersom du ikke finner produktet i Joker, Spar og Bunnpris butikkene! |
I Dagbladets test av kaviar stikker Kavli kaviar 60% av med seieren!
Trodde du kaviar var noe man plukket fra havet? Da har du litt rett. Men "stjernelegging", sukkersalting og modning er også en del av prosessen!