Potetpannekaker med spinat, posjerte egg og Kavli Kaviar 60%

Lett
Frokost , Lunsj , Sunt og godt , Kvelds

Klar for en frokost utenom det vanlige? Potetpannekaker med porsjonert egg, toppet med Kavli Kaviar 60%! Dette er en rett du ikke vil gå glipp av å teste ut! 

Ingredienser

5 stk. potet
4 stk. egg
Smør til steking
Litt eddik
Kavli Kaviar 60%

Porsjoner: 4

Tidsbruk: 15 minutter 

Fremgangsmåte til potetpannekaker:

 

  • Riv skrelte poteter på rivjern og klem ut vannet.
  • Tilsett salt og pepper.
  • Ha litt smør i en stekepanne.
  • Stek 4 små pannekaker i 3-4 minutt på hver side.

 

Fremgangsmåte til posjert egg:

 

  • Kok opp vann med eddik og salt.
  •  Bruk en skje til å lage en god virvel i vannet og slipp egget ned midt i virvelen.
  • Posjer egget, i ca. 4-5 minutter.
  • Ta egget opp av vannet med en hullsleiv.
  • Egget er klart.

Ha potet pannekaker oppå en tallerken, legger egg oppå og servere med litt stekt spinat ?

Flere oppskrifter

Cloudy eggs med Kavli Kaviar 60%

Egg servert på en sky en varm og solfylt sommerdag? Denne oppskriften gir den en perfekt frokost, lunsj, eller snack som er like god som den er uslåelig fin! 

Lett Lunsj

Sushi med laks, mango, agurk og Kavli kaviar

Har du noen gang tenkt på å lage hjemmelaget sushi, men vet ikke helt hvordan du skal gjøre det? Nå har du ikke den unnskyldningen lenger! Med denne superenkle oppskriften kan du lage helt hjemmelaget sushi på en knapp halvtime helt selv. 

Lett Lunsj