Sushi med laks, mango, agurk og Kavli kaviar

Lett
Lunsj , Middag , Sunt og godt

Har du noen gang tenkt på å lage hjemmelaget sushi, men vet ikke helt hvordan du skal gjøre det? Nå har du ikke den unnskyldningen lenger! Med denne superenkle oppskriften kan du lage helt hjemmelaget sushi på en knapp halvtime helt selv. 

Ingredienser

250 g ferdigkokt sushiris
200 g agurk
200 g avkado
200 g mango
1 pk salmalaks
40 g ingefær
5-10 g wasabi
Litt soyasaus
1 tube Kavli Kaviar 60%
1 pk nori-ark

Porsjoner: 4 

Tidsforbruk: 35 minutter

Fremgangsmåte: 

  • Skjær laks, avocado, agurk og mango i strimler på ca. 1 cm tykkelse
  • Legg kokt sushi ris på nori-arkene
  • Fordel laks, avocado og agurk på risen
  • Ha en stripe med Kavli Kaviar 60% på
  • Rull sammen risrullen
  • Skjær hver rull i to, og så videre i to og to til du har fått åtte biter
  • Server sushibitene med soyasaus, wasabi og ingefær

Flere oppskrifter

Buffalo wings med Smaksrik dip

Følelsen av Amerikansk Diner hjemme i stuen? Jatakk! Vi drømmer alle oss litt bort av og til, og selv om vi alle ikke har mønstrete gulv eller vegger fulle av farger og motiver, er det lov til å late som med denne oppskriften. 

Lett Lunsj

Petters cheesy peppers

Hva med å gratinere grønnsaker med Smaksrik smøreost fra Kavli? Hot og godt!

Lett Tilbehør

Henriks heite planke

Få maks ut av dine favorittblingser. Bruk Kavli Smaksrik Chili Paprika og Kavli Smaksrik Jalapeño smøreoster for å lage deg et hett måltid. 

Lett Tilbehør