Tre ansatte i Kavli og Q-Meieriene gjennomfører en workshop sammen.

Jobb i Kavli

Kavli har et helt unikt eierskap. Takket være Kavlifondet – og forbrukerne – kan vi hvert år dele ut hele overskuddet fra salg av Kavli- og Q-produkter til gode formål. Det har vi gjort siden 1962. Som ansatt i Kavli er du en viktig del av dette.

Vi tror at resultater skapes av mennesker. Derfor arbeider vi kontinuerlig med å utvikle våre dyktige ansatte, i tillegg til å tiltrekke oss og ansatte de best egnede personene til de jobber som skal fylles. Vi tar gjerne imot åpne søknader. 

Bli bedre kjent med oss

Ingunn Vårdal (t.v.) og Grete Moberg er stolte representanter for Kavli på International Food Contest i Herning, 2019

Kavli med i internasjonal matkonkurranse

30.09.19

Med ni smakfulle smøreoster i kofferten deltar Ingunn Vårdal, produktutvikler i Kavli, på Herningmessen i starten av oktober. Den internasjonale konkurransen har over 1200 påmeldte meieriprodukter og 150 smaksdommere. – Det ligger masse håndverk bak en smøreost fra Kavli, sier Vårdal.

Blant fjorårets ansattgavemottakere var Unge LEVE. I år deles 3 millioner kroner mellom åtte organisasjoner stemt frem av de ansatte i Kavli.

Åtte gode formål får tidlig julegave fra Kavli

19.11.19

Har du hørt om ansattgaven i Kavli? Fordi vi eies av Kavlifondet deler vi ut hele overskuddet til gode formål. En del av dette er den årlige ansattgaven på tre millioner, som Kavlis medarbeidere tildeler organisasjoner de selv har stemt frem.