Jobb i Kavli

Jobb i Kavli

Kavli har et helt unikt eierskap. Takket være Kavlifondet – og forbrukerne – kan vi hvert år dele ut hele overskuddet fra salg av Kavli- og Q-produkter til gode formål. Det har vi gjort siden 1962. Som ansatt i Kavli er du delaktig i dette.

Vi tror at resultater skapes av mennesker. Derfor arbeider vi kontinuerlig med å utvikle våre dyktige ansatte, i tillegg til å tiltrekke oss og ansatte de best egnede personene til de jobber som skal fylles. Vi tar gjerne imot åpne søknader. 

Bli bedre kjent med oss

1 million fra Kavli til Matsentralen Vestland i 2020

11.06.20

Hele overskuddet fra Kavli-produkter deles ut til gode formål som Matsentralen. I en tid der stadig flere i Norge trenger mathjelp, gjør midlene fra Kavli det mulig å sikre videre drift av Matsentralen.

Stolthet og dugnadsånd når denne gjengen lager smøreost

24.03.20

Til tross for en krevende tid holdes ostehjulene i gang på Kavli-fabrikken i Bergen. I Kavli har vi mange dedikerte lagspillere som hver eneste dag gir det lille ekstra for at matvarene skal finne vei hjem til deg. Her får du møte noen av dem.

Ingunn Vårdal (t.v.) og Grete Moberg er stolte representanter for Kavli på International Food Contest i Herning, 2019

Kavli med i internasjonal matkonkurranse

30.09.19

Med ni smakfulle smøreoster i kofferten deltar Ingunn Vårdal, produktutvikler i Kavli, på Herningmessen i starten av oktober. Den internasjonale konkurransen har over 1200 påmeldte meieriprodukter og 150 smaksdommere. – Det ligger masse håndverk bak en smøreost fra Kavli, sier Vårdal.

Blant fjorårets ansattgavemottakere var Unge LEVE. I år deles 3 millioner kroner mellom åtte organisasjoner stemt frem av de ansatte i Kavli.

Åtte gode formål får tidlig julegave fra Kavli

19.11.19

Har du hørt om ansattgaven i Kavli? Fordi vi eies av Kavlifondet deler vi ut hele overskuddet til gode formål. En del av dette er den årlige ansattgaven på tre millioner, som Kavlis medarbeidere tildeler organisasjoner de selv har stemt frem.