Tomt for flatbrød i butikk

Tomt for flatbrød i butikk

23. mar. 2015

Vi har dessverre dårlige nyheter for alle flatbrødfans - og for oss. Butikkene er tømt for Korni flatbrød.

Oppdatert: De siste månedene har vi, som tidligere annonsert, ikke greid å produsere Korni flatbrød hos vår leieprodusent grunnet en brann i ovnen. Når ovnen nå er reparert, sliter produksjonslinjen fortsatt med å lage flatbrød. Dette til tross for store bestrebelser fra produsenten. Vi måtte derfor se oss om etter nytt produksjonssted og vi har enda ikke landet på en avgjørelse her. Når vi først skal prøve på nytt vil vi gjøre det skikkelig.

Hvorfor fyller dere ikke bare på lurer du sikkert på? Det skyldes dessverre ting som er utenfor vår kontroll. Produksjon av Korni Flatbrød er rett og slett blitt stanset grunnet brann i produksjonsutstyret i fabrikken. Ødelagt utstyr må produseres før reparasjon kan gjennomføres, og ny produksjon igangsettes.

Siste informasjon vi har er at dette vil ta lenger tid enn først antatt, og at vi tidligst vil kunne ha flatbrød for levering på sensommeren. Dette er heller ikke en sikker prognose. Vi trodde lenge at vi skulle være i gang igjen i løpet av juni og vi levde lenge i håpet. 

[[ RichText template tag keymedia is not configured ]]

Lojale forbrukere

Vi vet at Korni flatbrød har mange lojale forbrukere, og vi beklager på det sterkeste den situasjonen vi er kommet opp i.

Butikkhyllene kan ikke stå tomme i den tid det vil ta før vi kan levere flatbrød igjen, men vi håper å få hylleplassen tilbake når vi igjen er leveringsdyktige. Den siste tiden har vi blitt nedrent av flatbrødfans som ikke finner Korni Flatbrød i butikkene.

Vi vil komme tilbake med nærmere informasjon så snart vi har tidspunkt for når produksjonsutstyret er reparert, og produksjon kan igangsettes.

Les mer om Korni flatbrød