Fylte pannekaker med Magerost Skinke og aromasopp
Fylte pannekaker med Magerost Skinke og aromasopp er lett og deilig høstmat

Høstmat: Tre smakfulle og lette retter med MagerOst

God høstmat kan være så mangt, og fylte pannekaker, quesadilla og risotto med friske grønnsaker er like aktuelt nå som ellers i året. Prøv disse lette middagsrettene med MagerOst, før julesesongen tar over. 

Saftige og grove middagspannekaker kan fylles med all slags gode og grønne skatter. Vi har brukt aromasopp, vårløk, paprika og skinke, men du kan fint benytte de grønnsakene du har liggende i kjøleskapet. Spinat passer også kjempegodt som fyll! Topp det hele med MagerOst Skinke, for en ordentlig kosemiddag til høstkvelden.

Fylte pannekaker med Magerost Skinke og aromasopp

Risotto har noe lunt og hjemmekoselig med seg, noe som gjør den neste oppskriften til en middag du må prøve i høst. Mens hysen baker seg saftig i ovnen sammen med MagerOst, tomater og bønner, tilbereder du risottoen. Vend litt MagerOst Jalapeño inn i risottoen mot slutten av tilberedningstiden, for et aldri så lite smakskick. Anbefales!

Risotto og ovnsbakt hyse med Kavli Magerost Jalepeño

Gjør høsten litt hetere med pannestekt quesadilla! Dette er en utrolig lettvint og smakfull middagsløsning, og igjen passer denne oppskriften godt for deg som liker å variere grønnsakene eller bruke det du har tilgjengelig i skap og skuffer. Det du imidlertid må ha for å lage hete quesedillas, er fullkorn tortillalefser og Kavli MagerOst Jalapeño. Vi har i tillegg brukt rødløk, ruccola og soltørket tomat, sammen med litt kokt skinke. Ingredienser som spisspaprika, vårløk, sopp og spinat, passer også godt i de pannestekte lefsene. Den myke Jalapeño-osten med litt sting i, binder det hele sammen.

Og voilá! Tre oppskrifter som gjør det veldig lett å spise godt i høst.