Pannekaketårn med HaPå

Lett
Søtt og godt

Helgekosen blir ikke stort bedre. Oppskriften gir 4 - 6 porsjoner. 

Ingredienser

1 glass HaPå
litt kremfløte
3 dl helmelk
225 g hvetemel
2,5 ts bakepulver
2 egg
1 ss sukker
litt salt
valgfri topping (f.eks. jordbær, bringebær, banan, blåbær)

Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene, med unntak av HaPå og kremfløte, med en blender i en bolle
  • La pannekakerøren stå og svelle i 10 - 15 minutter
  • Stek pannekakene på middels varme i et par minutter på hver side, til de er gyldne (lag mellomstore pannekaker, slik at du kan stable dem til et tårn)
  • Legg pannekakene oppå hverandre med litt HaPå mellom hvert lagt, eller med HaPå-saus og valgfrie bær på toppen

Hapå-saus

  • 2 deler HaPå
  • 1 del kremfløte
  • Kok forsiktig opp og la koke i 1 minutt

Flere koseoppskrifter med HaPå

HaPåpkorn

En suveren snack-oppskrift til en koselig filmkveld. Oppskriften gir 2 - 3 porsjoner. 

Lett Søtt og godt

HaPå-is med karamellsaus

Noen skjeer med HaPå i iskremen gjør susen, sammen med en deilig saus laget av HaPå og fløte. 

Lett Søtt og godt

Vafler med HaPå-sjokosaus

Vafler med saus av HaPå og sjokolade er herlig som kaffekos. Oppskriften gir 2 - 3 porsjoner. 

Lett Søtt og godt