HaPå-is med karamellsaus

Lett
Søtt og godt

Noen skjeer med HaPå i iskremen gjør susen, sammen med en deilig saus laget av HaPå og fløte. 

Ingredienser

2 dl helmelk
1 kartong kremfløte (2 dl til iskremen, resten til saus)
20 g sukker
litt havsalt
1 glass HaPå (2-3 ss til iskremen, resten til saus)

Fremgangsmåte iskrem

  • Bland alle ingrediensene i en blender
  • Hell blandingen i en passelig form og frys i minst 6 timer
  • La isen stå og bli litt myk før servering
  • Serveres med lekker HaPå-saus 

HaPå-saus

2 deler HaPå og 1 del kremfløte 

  • Kok forsiktig opp HaPå med kremfløte 
  • La koke i cirka 1 minutt 
  • Nytes i store mengder sammen med iskremen 

Flere koseoppskrifter med HaPå

HaPåpkorn

En suveren snack-oppskrift til en koselig filmkveld. Oppskriften gir 2 - 3 porsjoner. 

Lett Søtt og godt

Vafler med HaPå-sjokosaus

Vafler med saus av HaPå og sjokolade er herlig som kaffekos. Oppskriften gir 2 - 3 porsjoner. 

Lett Søtt og godt