Lompepizza med Kavli di Mozzarella

Lett

Fargerik kombo pålesset med friske grønnsaker, og smakfull Kavli di Mozzarella. Her setter kun fantasien bremser. Stekt eller ikke stekt, til lunsj eller til middag. Du bestemmer! 

Ingredienser

2 stk. lomper
Grønn pesto
1 ss Q Lettrømme
Noen skiver Lettere spekeskinke - evt. kylling, skinke, bacon
Cherrytomater
Ruccola
Fetaost
Syltet rødløk
Avokado
Salt og pepper
Kavli di Mozzarella Grillet paprika
  • Sett stekeovnen på 175 grader.
  • Forstek gjerne lompene noen minutter
  • Bland 1 ss grønn pesto med 2 ss Q lettrømme
  • Smør sausen ut på den halv stekt lomper
  • Legg på spekeskinke og cherrytomat og sett lompene tilbake i ovnen.
  • Når spekeskinken har fått farge, og lompene blitt crispy tar den ut
  • Server lompepizza med Kavli di mozzarella ost, litt avokado, syltet rødløk, ruccolasalat og fetaost på toppen

Flere oppskrifter

Foccacia med Kavli di Mozzarella

Mmm lukten av nybakt foccaciabrød! Luftig brød med oliven, rosmarin, toppet med Kavli di Mozzarella med Tomat og basilikum. Nam!

Lett

Tiktok Wrap med Kavli di Mozzarella

Du har kanskje sett den før? TikTok Wrapen som trendet på den populære appen. Vi har selvfølgelig laget vår egen versjon, såklart med Kavli di Mozzarella. 

Lett