Foccacia med Kavli di Mozzarella

Lett

Mmm lukten av nybakt foccaciabrød! Luftig brød med oliven, rosmarin, toppet med Kavli di Mozzarella med Tomat og basilikum. Nam!

Ingredienser

Brøddeig
1 kg hvetemel
1 pose tørrgjær
1 ss salt
6 dl lunkent vann
1 dl olivenolje
Topping
1 dl olivenolje
Flaksalt
Frisk rosmarin
Kavli di Mozzarella Tomat og Basilikum

Fremgangsmåte: 

  • Bland hvetemel, gjær og salt.
  • Tilsett lunkent vann og olivenolje, og elt deigen i 10 minutter til den er smidig. La heve i ca 30 minutter.
  • Ha deigen på et stekebrett med bakepapir og trykk den utover med fingrene. Hell over god olivenolje og press masse hull i deigen med fingrene. Dryss over havsalt og rosmarin.
  • La heve i ytterligere 45 minutter.
  • Stek brødet midt i ovnen på 225 grader i ca 25 minutter.
  • La avkjøle på rist.

Flere oppskrifter

Tiktok Wrap med Kavli di Mozzarella

Du har kanskje sett den før? TikTok Wrapen som trendet på den populære appen. Vi har selvfølgelig laget vår egen versjon, såklart med Kavli di Mozzarella. 

Lett

Lompepizza med Kavli di Mozzarella

Fargerik kombo pålesset med friske grønnsaker, og smakfull Kavli di Mozzarella. Her setter kun fantasien bremser. Stekt eller ikke stekt, til lunsj eller til middag. Du bestemmer! 

Lett