Foccacia med Kavli di Mozzarella

Lett

Mmm lukten av nybakt foccaciabrød! Luftig brød med oliven, rosmarin, toppet med Kavli di Mozzarella med Tomat og basilikum. Nam!

Ingredienser

850 g hvetemel
1 pk tørrgjær
1 ss salt
6 dl lunkent vann
1.5 dl olivenolje
Flaksalt
1 potte fersk rosmarin
1 tube Kavli di Mozzarella Tomat og Basilikum

Fremgangsmåte: 

  • Bland vann, olje og salt
  • Bland inn hvetemel og gjær
  • Elt deigen
  • La den heve til dobbel størrelse
  • Hell deigen ut på bakeplaten og strekk den ut
  • Ha hakket rosmarin og olivenolje på toppen
  • Hev i 15 minutter
  • Stek ved 175 grader i ca.30 minutter
  • Dryss over olivenolje og flaksalt
  • Skjær noen skiver med focaccia
  • Smør et generøst lag med Kavli di Mozzarella på focaccia på brødet

Flere oppskrifter

Tiktok Wrap med Kavli di Mozzarella

Du har kanskje sett den før? TikTok Wrapen som trendet på den populære appen. Vi har selvfølgelig laget vår egen versjon, såklart med Kavli di Mozzarella. 

Lett

Lompepizza med Kavli di Mozzarella

Fargerik kombo pålesset med friske grønnsaker, og smakfull Kavli di Mozzarella. Her setter kun fantasien bremser. Stekt eller ikke stekt, til lunsj eller til middag. Du bestemmer! 

Lett