Bakt potet med Min Kavlifavoritt

Lett
Middag , Lunsj

Bakt potet med fyll til middag på mandag, tirsdag, eller fredag? Denne retten passer uansett dag, så lenge du har litt tid! 

Ingredienser

2 stk. bakepotet
1 tube Min Kavlifavoritt Cheddar & Chorizo
2 stk. finhakket vårløk

Porsjoner: 2

Tidsbruk: 1 time og 15 minutter 

Fremgangsmåte: 

  • Bruk en gaffel og stikk små hull over hele poteten.
  • Pakk poteten godt inn i aluminiumsfolie, og sett på et stekebrett. Stek midt i stekeovn på 220 °C i ca. 1- 1 1/2 time. Poteten er ferdig når den gir lett etter når du trykker på den.
  • Skjær et snitt i toppen av poteten med en kniv og klem på midten. Da vil poteten åpne seg og avkjøles litt.
  • Server med Min Kavlifavoritt og finhakket vårløk.

Flere oppskrifter

Loaded nachos

Loaded nachos er nachos gjort riktig! Masse digge ting i en ildfast form, toppet med vår smaksbombe av en smøreost, Min Kavlifavoritt Cheddar og Chili! Oppskriften gir 4 porsjoner. 

Lett Middag

Waffle'n cheeseburger

Sprø og søte vafler er genialt som burgerbrød. Helt sant! Sammen med vår småspicy smørostnyhet Min Kavlifavoritt Cheddar og Chili, får du en fantastisk cheeseburger!

Lett Middag