Pasta med kylling og MagerOst

Middels
Middag , Sunt og godt

Smakfull pasta med kylling i ostesaus av Kavli MagerOst Naturell og en dæsj pesto. Oppskriften gir 4 porsjoner og er laget i samarbeid med Roede. 

Ingredienser

180 g fullkorn penne eller tagliatelle
175 g Kavli MagerOst Naturell
2 fedd hvitløk
250 g cherrytomater
100 g spinat
125 g grønne erter, eller edamamebønner
500 g kyllingfilet
1 ss olje
2 dl kyllingbuljong, ferdigblandet
1/2 bunt finhakket basilikum
1 ss pesto

Fremgangsmåte

  1. Sett over en stor kjele med rikelig lettsaltet vann til koking av pasta. Tilpass mengden pasta til din familie
  2. Kok pastaen "al dente", altså med en fast kjerne, i omtrent 11–12 minutter. Hell av vannet og dekk med lokk
  3. Finhakk hvitløk. Skyll og tørk spinat og kutt cherrytomater i to. Forvarm en stor kjele og ha i olje
  4. Stek kyllingkjøttet sammen med hvitløk i 3 - 5 minutter og krydre med salt og pepper
  5. Vend inn grønnsakene og stek sammen med kjøttet et par minutter. Tilsett Kavli MagerOst Naturell, pesto og rør inn ferdigblandet buljong. Kok opp 
  6. Server kyllingpasta med cherrytomater, spinat, erter og finhakket basilikum 

Flere oppskrifter

Porsjonsomeletter med MagerOst Skinke

Næringsrike porsjonsomeletter lager du enkelt i en muffinsform. Disse er like gode til frokost som til lunsj. Oppskriften gir 12 stk. og er laget i samarbeid med Roede. 

Lett Sunt og godt