HaPå-cakepops til Halloween

Lett
Søtt og godt

Skummelt gode cakepops av kakefyll, HaPå og sjokolade. Perfekt Halloween-snacks! Bruk gjerne ferdig kakebunn som du finner på butikken. 

Ingredienser

1 kakebunn (hjemmelaget, eller ferdigkjøpt)
100 g kremost
1 ss melis
150 g HaPå
300 g hvit sjokolade (til glasur)
300 g mørk sjokolade (til pynting)

Fremgangsmåte

  • Rør sammen kremost, HaPå og melis. Smuldre kaken fint, rør smulene fra kaken inn i Hapå/ostekremen.
  • Rør det hele godt sammen til en masse.
  • Form små kuler av massen. Sett kulene i kjøleskap så de stivner helt før de skal glaseres.
  • Bruk små trespidd til å sette kulene på.
  • Smelt litt hvit sjokolade i mikroen, eller i vannbad.
  • Dypp kulene rett ned i bollen med smeltet hvit sjokolade og trekk den rett opp.
  • Pynte kulene i Halloween-stil med smeltet mørk og hvit sjokolade.

Mer søtt og godt

HaPå i svingene

Glad i snurrer, eller skillingsboller? HaPå i svingene er en ny og enda saftigere vri på dine favorittboller! 

Middels Søtt og godt

Deilig marmorkake med HaPå-glasur

Flinke Fru Timian er hjernen bak denne lekre marmorkaken med HaPå. "Jeg har bestandig hatt en forkjærlighet til formkaker. De er særdeles ujålete i i formen og smaker skikkelig godt!". 

Middels Søtt og godt