Sterk nykommer - MagerOst Jalapeño

Sterk nykommer - MagerOst Jalapeño

8. feb. 2016

MagerOst-serien utvides med en hot nykommer - MagerOst Jalapeño i beger. Den smaksrike og magre osten er på plass i butikk allerede nå.

- Vi har sett at Kavli JalapeñoOst i sort tube fortjent har blitt mer og mer populær og selger stadig mer, sier en fornøyd produktsjef for ost i Kavli jOSTein Brosstad. Kanskje ikke så rart siden jalapeño som smaksingrediens har hatt økende popularitet på det norske kjøkken.

En proteinrik smaksvinner

Mange osteelskere etterlyst en mager variant av den hotte smøreosten.

- Vi digget tanken på å lage en mager variant av den populære osten, sier jOSTein. Etter en grundig gjennomgang av markedet og samtaler med forbrukere lærte han fort at for de som er opptatt av trening og kosthold er det vanskelig å finne produkter som kan «spice opp hverdagen».

Sammen med produktutviklere kan han nå stolt fortelle at Kavli MagerOst Jalapeño er en smaksvinner og som i tester treffer MagerOst-forbrukerne svært godt. Nyheten lanseres i praktisk beger som gjør den perfekt når man ønsker å smøre osten utover.

Magreste i påleggshyllen – og laktosefri

I januar i år kom Kavli MagerOst -serien med nytt og fristende design som gjør at det er mye enklere å få øye på den i butikkhyllen.
- Det er ikke alle som vet at Kavli MagerOst er de magreste i hyllen, sier Brosstad.
 At alle Kavli smøreoster er laktosefri er det ikke sikkert alle vet heller. I tillegg er osten full av proteiner og passer derfor utmerket for de som er opptatt av trening eller de som bare ønsker å finne balanse i hverdagen.