Kavli MagerOst i ny drakt

Årets beste nyhet - Kavli MagerOst

17. des. 2015

Kavli MagerOst har fått bedre resept, bedre emballasje og bedre design. Nå ser vi frem til å gi osteelskerne en forsmak på årets beste nyhet!

Den nye utgaven av Kavli MagerOst er blitt mulig som følge av et fantastisk lagarbeid internt i Kavli.  Vi er overbevist om at både smaken og designet vil falle i smak hos både nye og gamle MagerOst-fans.

Hva var årsaken til design-endringen?

 Tilbakemeldingene vi har fått fra forbrukerne våre, både gjennom mail, sosiale medier og profesjonelle undersøkelser viser at de typiske MagerOst-forbrukerne leter etter balanse i hverdagen. Balansen mellom å spise sunt, ha vektkontroll og samtidig kjenne igjen den gode smaken.

 Ettersom vi vet at MagerOst-forbrukerne er opptatt av fornyelse så vi et behov for å gi serien et mer moderne uttrykk. Samtidig hadde mange meldt tilbake at det var vanskelig å skille mellom variantene. De var rett og slett for like. En ting er sikkert; det er ikke noe gøy å plukke med seg skinke når det var kylling du ville ha.

Lyst og lekkert design

Det nye designet på Kavli MagerOst er derfor lyst og lekkert. Vi setter fokus på hva osten inneholder og det er ekte gode råvarer. Samtidig ønsker vi å få frem at MagerOst har fantastisk god smak og hjelper den som er opptatt av vektkontroll i hverdagen.

Designet er nytt, men samtidig gjenkjennelig. Se etter den hvite og lyseblåe konseptfargen som får MagerOst til å stå ut i hyllen.

Hvilke andre forbedringer er gjort?

MagerOst Kylling i beger har hatt en fantastisk vekst de siste årene. Med enda flere forbrukere så vi derfor muligheten til å samarbeide med de for å forbedre smaken ytterligere. Alle testene våre viser at den nye smaken scorer betydelig bedre på smakstester.

Emballasjen er også forbedret. Mange mente at lokket ikke satt godt nok på etter åpning så vi har nå utviklet et lokk som sitter bedre fast. For deg som forbruker er det nå blitt lettere å orientere seg om antall kalorier, fettprosent og hvor mye ost begeret inneholder (200 gram). På både tube og beger er det blitt lett å skille mellom smaksvariantene.

Ny måte å pakke på

Nytt er også måten vi pakker osten i beger på. Vi har nå begynt å pakke alle Kavli ostebegre i beskyttende atmosfære. Da vi kun benytter oss av ekte, gode råvarer i smøreosten vi produserer er pakking i beskyttende atmosfære et tiltak for å forsikre oss om at forbrukeren får den beste osten i hele holdbarhetstiden.

Perfekt til matlaging

Ikke bare er Kavli MagerOst perfekt på frokostbordet, den er også praktisk til bruk i matlaging. Smaken er lett å kombinere med andre råvarer som grønnsaker og kjøttpålegg og sist men ikke minst er Kavli MagerOst perfekt når man ønsker å smøre osten utover. Før kniven over hele osten og over skiven. Smakfullt, lett og godt!