Høstens nyheter

Høstens spennende produktnyheter

3. sep. 2018

Sibas havrekjeks lanseres i porsjonspakning, BaconOst på tube kommer i matboksvariant og trendy plantebasert merke treffer hyllene. 

Smart matboksvariant

Kavli tar barnas matpakke på alvor og har derfor lansert et eget konsept til matboksen. Kavli SkinkeOst 60 g har siden lanseringen i februar etablert seg raskt i markedet og i september lanserer vi også BaconOst 60 g.

De små tubene er perfekt til bruk på skolen, i SFO, eller ute på tur, og gir barna mestringsfølelse når de får smøre matpakken eller nisten selv. Smaken er allerede svært populær blant de minste og etablert i toppen blant favoritthverdagspålegg i Norge.

Tuben har et lekent design med figurer på og den holder til rundt tre brødskiver. Den brukervennlige tubeosten er en god kilde til kalsium og protein, to viktige næringsstoffer for barn i vekst, og blir å finne i hyllene hos Meny, Eurospar og store Bunnpris-butikker.

I tillegg har den frivillig distribusjon i Obs, Mega. Extra og Spar, noe som betyr at butikkene kan velge om de vil bestille den inn. Spør gjerne etter produktet i butikken, hvis du ikke finner det.

BaconOst i matpakketube sammen med matboksmaskoten Smøre

Sibas havrekjeks i porsjonspakning 

De søte, sprø Sibas-havrekjeksene fra Korni lanseres nå i porsjonspakke med 6 små kjeks. Med 27 % fullkorn, praktisk pakning og sunn havre, er kjeksene et akkurat passelig mellommåltid for store og små.

De gyldne og tradisjonsrike kjeksene er fine på farten og fullkornet vil sammen med havren holde deg mett lenge. Sibas-kjeksen er rik på fiber og gir en god smaksopplevelse med den naturlig søte smaken fra havre.

Sibas havrekjeks porsjon er perfekt i matboksen, i skuffen på jobb, på tur, i baksetet, i treningsbagen og i alle på farten situasjoner hvor du har behov for påfyll av energi. 

Porsjonspakken fås kjøpt hos Meny, og finnes i utvalgte Joker-, Spar- og Bunnpris-butikker.

Havrebaserte Planti kommer endelig til Norge

Tre leskende, fiberrike og sukkerfrie smoothies og deilig, smaksrik iskaffe blir de første produktene som treffer det norske markedet. Smoothiene har moderne og spennende smaker som lakris & bringebær, søt melon & agurk og frisk mango & sitrus.

De er et perfekt alternativ på farten, som et mellommåltid til og fra jobb og trening, eller når du ønsker å kose deg, men ønsker å være helse- og miljøbevisst. 

Den havrebaserte iskaffen kommer i variantene mocca og latte, hvor sistnevnte er sukkerfri. Produktene er uten melk, og passer like godt for den smaksbevisste forbruker som vegetarianere, veganere og alle andre som er opptatt av å ta bærekraftige valg.

I likhet med smoothien er iskaffen fiberrik, og inneholder UTZ-sertifiserte 100 % Arabica-bønner fra Colombia. Planti-serien er god både for deg og planeten. 

Planti Oat Mocha og Planti Oat Latte fås kjøpt i alle Meny-butikker. Planti Oat Smoothies finnes hos Coop Obs og i utvalgte Mega- og Extra-butikker. 

Havrebasert iskaffe, Planti Oat Latte

Kavli®, Korni® og Planti®  eies av Kavlifondet. Det betyr at alt overskuddet går til gode formål. Du kjøper, du gir!