En snerten liten sak!

En snerten liten sak!

8. jun. 2018

Nylig lanserte vi mellommåltidet Snack Pack – nå har dagligvarebloggen Consuming vurdert vår Snack Pack Chili Paprika. 

I mai lanserte vi nyheten Snack Pack – et mobilt mellommåltid med små knekkebrød og ostedipp basert på smaksrik-serien fra Kavli. Produktet er i dag tilgjengelig i butikk i variantene chili- og paprikaost, og jalapeño-ost.

Ingvild i dagligvarebloggen Consuming påpeker at Snack Pack er en snerten liten sak, og et artig alternativ når man skal ha et mellommåltid.

- Hvem er vel ikke lei av yoghurt, kald grøt og barer innimellom?

Grove knekkebrød med mange frøsorter

Consuming trekker frem grovheten på knekkebrødene som en uventet, men velkommen overraskelse som smaker godt og har flott konsistens. Deilig ostedipp med ekte norsk hvitost fra Kavli i symfoni med 100% grove knekkebrød gjør dette til et mellommåltid som vil appellere til mange.

I porsjonspakningen finner du åtte små knekkebrød og en dæsj smaksrik smøreost. Smøreosten og knekkebrødene er separert i emballasjen med hvert sitt kammer for å bevare sprøheten til knekkebrødene.

- Knekkebrødene hadde helt fin og tørr konsistens. Siden de og osten lå i separate kammer i boksen, hadde de ikke trukket til seg noe fuktighet eller blitt blaute. Tommel opp, skriver Ingvild.

[[ RichText template tag ngremotemedia is not configured ]]

Perfekt mengde ost

Men det var ikke bare grovheten på knekkebrødene som fikk skryt fra Ingvild. Også Kavli sine produktutviklere får skryt for å ha perfeksjonert mengden ost i pakningen.

-Jeg spiste opp alt sammen, og noterte meg at det var perfekt tilpasset mengde ost til antall små knekkebrød. [...]produktutvikleren hos Kavli gjort en strålende jobb med dosering og oppmåling.

Kavli-teamet har jobbet mye med å finne både den perfekte smakskombinasjonen, riktig mengde og en praktisk pakning. Vi synes derfor tilbakemeldinger på nettopp dette er ekstra kjekt!

Nye varianter

Kavli kommer til å utvikle konseptet videre, og vil introdusere flere spennende varianter, også med mildere smak.

Les hele dommen til Ingvild hos dagligvarebloggen consuming.no