Kavli eies av Kavlifondet. Det betyr at hver gang du handler et produkt fra Kavli, Q-Meieriene, Korni eller Planti, er du også indirekte med på å støtte forskning, kultur og humanitær virksomhet i inn- og utland.

Smøreost

I september 1923 lanserte vi Primula, verdens første holdbare smelteost, som umiddelbart skulle bli en suksess. Nyvinningen var med oss i en årrekke, og la grunnlaget for dagens populære smøreoster. 

Skivet Ost

Myk ost med smaksrikt krydder! Kavli Smaksrik skivet ost kommer i variantene Jalapeño Habanero og Chili Paprika, og passer utmerket på brødskiven, eller toast. 

Mellommåltid

Kavli har lansert et helt nytt, praktisk og spennende mellommåltid, perfekt for deg som vil ha et smakfullt og mettende lite måltid på farten. Sprø og 100 % grove knekkebrød dyppes i smakfull Kavli smøreost. Prøv nyheten med MagerOst Pesto!

Majones

Prøv Kavli Ekte Majones, i en unik og smart pakning. Skrukorken med liten stjerneåpning bidrar til å bevare smaken og gir en fersk opplevelse. Posen er serveringsvennlig og enkel å ta med. Kavli Ekte majones inneholder sunn rapsolje uten å gå på akkord med den klassiske majonessmaken. 

Kaviar

De  fleste kaviarspisere kjenner Kavli Kaviar. Den ble lansert i 1917, og var verdens første kaviar på tube! I 2014 tilpasset vi oppskriften, og laget en enda bedre variant. I Kavli er vi opptatt av kvalitet, derfor er vår kaviar utelukkende laget av rogn fra norsk torsk. Kavli Kaviar 60 % - kanskje verdens beste?